Amikor luxusban élsz, az olyan egyszerű dolgok, mint a karácsonyfa hazavitele megnehezítheti az életed. Gáspár Laci a Lamborghinijén próbálta elszállítani a fát, végül sikerrel.

Gáspár Laci ugyan sikeresen kiválasztotta és megvette családja számára a karácsonyfát, a hazaszállítással azonban akadt egy kis gond. A közösségi oldalára posztolta ki – amit a Blikk szúrt ki –, hogy a Lamborghinijén tervezi hazavinni a fenyőfát.

Gspr Laci Lamborgini
Gáspár Laci / Fotó: Viasat 3

Azonban kizárólag a tetőn van hely, mivel sehova máshova nem fér be a luxusautóba.

https://www.instagram.com/p/B6dRKG6Hnzy/?utm_source=ig_embed

„Már csak haza kell vinni valahogy a karácsonyfánkat! Boldog Karácsonyt mindenkinek!” – írta a képhez, melyen a legkisebb fiával, Noellel pózol.

Ennyit kaszálhatnak az X-Faktor mentorai az RTL Klubtól

ByeAlex, Gáspár Laci, Puskás Peti és ettől az idénytől Dallos Bogi mint mentorok kapnak helyet a műsorban. Az X-Faktor az RTL Klub egyik legnépszerűbb műsora, amely ma, október 5-én indul útjára. Nem csoda hát, hogy a nagy rivális, a TV2 megpróbál hétről hétre műsorváltozásal élni, hogy felzárkózon.

A hazaszállítás, úgy tűnik, végül sikeres volt, pár órával később ugyanis már a feldíszített fáról posztolt az X-Faktor mentora:

Повторюсь!!!Очень интересный и очень захватывающий сезон нас ждёт впереди,потому что интерес к фигурному катанию растёт не по дням,а по часам!И это очень здорово!!!!!

No Description

Arról nem adott hírt, hogy az autó megsérült volna a házhozszállítás során.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk