Gelencsér Tímea arról mesélt, hogy szülei nem voltak tehetősek, ezért még fontosabb volt számára, hogy mihamarabb anyagilag függetlenné váljon.

Gelencsér TímeaPalikék világa vendége volt, és a műsorban többek között a gyerekkoráról és karrierje kezdetéről mesélt, írja24.hu. Bevallása szerint amikor lehetőséget kapott, hogy kipróbálja magát pályaszéli riporterként az Exatlonban, azt sem tudta, hogy hogyan kell helyesen tartani a mikrofont. 

Emlékszem, úgy mentem ki az Exatlonba, hogy még a mikrofont is rosszul fogtam. Lefogtam az antennát, az operatőr forgatott be, hogy akkor most testtel felé, fejjel az interjúalany felé

– emlékezett vissza, hozzátérve, hogy a többi stábtagtól tanult bele a szakmába, és karrierje elején arra is volt példa, hogy sírva fordult kollégáihoz, amikor negatív kommenteket kapott kezdő műsorvezetőként. 

A szülei nem voltak tehetősek, és mivel látta, mennyit veszekednek a pénz miatt, már gyerekkorában elhatározta, hogy mihamarabb szeretne anyagilag függetlenné válni, és saját magáról gondoskodni. 

Olyan emlékeim vannak, hogy mondjuk a legidősebb nővérem, Orsi kapott egy farmernadrágot, amit megörökölt Hajni, a középső tesóm, és aztán jöttem én. Mire hozzám ért az a farmernadrág, már kinyúlt, kopott volt, széthordta mindkét tesóm.

“Sőt, volt, hogy örököltük ezeket a ruhákat, akkor már az unokatesómék is hordták, és még a nővéreim is, mire hozzám jutott” – árulta el.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet