A TV2 csinos riportere Instagramon jelentkezett be, mielőtt belépett a klinikára.
Gelencsér Tímea videóüzenetben kérte követőit, hogy gondoljanak rá, ugyanis egy kisebb beavatkozásra ment a napokban a magyar hírességek kedvenc plasztikai sebészéhez, dr. Krasznai Zsolthoz.
A TV2 riportere többször járt már a szakembernél, és most sem győzte hangsúlyozni, hogy tudja, jó kezekben van. Timi először nem árulta el, miért is érkezett pontosan a klinikára, de azért megnyugtatta követőit, hogy a saját lábán fog távozni onnan. „Na megyek kés alá feküdni” – köszönt el nevetve, majd hozzátette, hogy miután végzett, azt is megosztja, mi történt vele pontosan.

Kapcsolódó cikk

Szerencsére az egykori szépségkirálynő valóban fájdalommentesen és hamar túlesett a műtéten. „Megint nagyon jó élmény volt, már amennyire jó élmény lehet egy beavatkozás.” Mint kiderült, az egész mindössze 20 percet vett igénybe, öt problémás anyajegytől szabadították meg.
Sebésze az égetés módszerét használta, így nem kellett varrni sem, aminek Timi különösen örült, mivel így nem marad majd heg a bőrén. „Nagyon érett már, ezek az anyajegyek zavartak, nagyok voltak, ki is álltak, állandóan belekaptam, a naptól is féltettem őket, évről évre egyre sötétebbek lettek…” – árulta el Timi, akinek ezentúl már nem kell tartania, hogy valami komolyabb problémája lesz az anyajegyeivel.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet