Gene Simmons, a Kiss frontembere Billie Eilish-t és Lady Gagát magasztalta

A Kiss zenekar frontembere, Gene Simmons nem győzte magasztalni Billie Eilish és Lady Gaga popsztárt, de a hipop műfajt sem.

A rock and roll halott

Gene Simmons, a Kiss zenekar frontembere interjút adott a Gulf News hírportálnak, amelyben többek között elmondta, az új rockzenekarok nem szánnak elég időt arra, hogy létrehozzanak valami nagyszabású, csillogó, izgalmas dolgot.

Gene Simmons Kiss Zenekar Billie Eilish Lady Gaga Bts
Gene Simmons, a Kiss zenekar frontembere / Fotó: Getty Images

Úgy gondolja, emiatt aztán nem is lesznek akkorák, mint a régi nagy csapatok. Szerinte egész egyszerűen nem lehet friss rockzenekart mondani az elmúlt húsz évből, ami a régi nagyok nyomába léphet. Nem először jön elő egyébként a “rock and roll” halott elméletével. Szinte minden interjújában beszél ezen aggodalmáról.

A hírportálnak azt is elmondta, hogy egyébként ő is elismeri az őrülten népszerű BTS K-pop zenekart.

Ám hozzátette, hogy egyrészt az összes ilyen banda népszerű, másérszt ez még nem jelenti azt, hogy ikonikusak és maguk mögött tudnak hagyni bármiféle, örök érvényű örökséget.

Írd magad a zenéd, mint Billie Eilish és Lady Gaga, és Gene Simmons elismer

Gene Simmons viszont kedveli az olyan kortárs popelőadókat, mint Billie Eilish. Ennek oka, hogy Eilish a testvérével közösen írja a dalokat, nem külső dalszerzőkkel. 

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

A Kiss zenekar frontembere azért nem kedveli, ha az adott zenész nem maga írja a szöveget, mert az csak ront a könnyűzenének mint műfajnak, ráadásul a legtöbben még hangszeren sem tudnak játszani. 

Lady Gagát is ugyanezért szereti, mert ő írja a saját dalait, és nagyszabású show-t ad a tömegnek.

Simmons kitért az interjúban a hiphopra is, és mint számos zenei újságíró, ő is úgy véli, hogy a pezsgés egyértelműen a hiphopban van jelenleg, ott vannak izgalmas új dolgok, a rockzenével ellentétben.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból