Kiállítás nyílik George W. Bush volt amerikai elnök festményeiből Portraits of Courage címmel, írja a Washington PostA festménykollekció október 7-től lesz látható a Kennedy Központ új bővítésében.

Portraits of Courage címmel állítják ki Geroge W. Bush volt amerikai elnök festményeit a washingtoni Kennedy Központban. A 66 festményből álló gyűjtemény a Központ új bővítésében, a Reach-ben lesz megtekinthető.

George Washington Bush Portraits Of Courage Kiállítás
Leslie Zimmerman És Ramon Padilla Portréi / Fotó: Grant Miller

A festményeket először 2017-ben állították ki a dallasi George W. Bush Elnöki Központban, amit további hat észak-amerikai megálló követett. A Központ kibővített részén ez lesz az első képzőművészeti kiállítás.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]A Kennedy Központ büszkén mutatja be ezeket a munkákat – egy élő elnöktől –, amik a férfiak és nők előtt tisztelegnek, akik a szabadságunkat védik, hogy felfedezhessünk, ünnepelhessünk és szabadon alkothassunk.[/perfectpullquote]

– nyilatkozta Deborah F. Rutter, a Kennedy Center elnöke. A kiállításon az új épületrészleg is bemutatkozik majd, ahol többek között egy kék enteriőrterem, a Studio K is megtalálható lesz.

Így nézne ki Putyin vagy épp Barack Obama man bun frizurával

Az elmúlt években durván hódít a man bun frizura a fiatal férfiak körében. De mi a helyzet a politikusokkal? A hivatásuk miatt nem engedhetik meg, hogy hódoljanak az efféle divatnak. De azért tekintsük meg, hogyan néznének ki! obama man bun, putyin man bun, hitler man bun

Ellery Brown szervezői senior alelnök szerint ez a hely kiválóan alkalmas lesz képzőművészeti alkotások bemutatására. Az amerikai katonák arcképeit bemutató festménysorozat október 7-től november 15-ig lesz látható.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet