George Clooney életében Amal Alamuddinnal való megismerkedése gyökeresen megváltoztatta az életét. Mint mondta, már nem érzi azt, hogy üres lenne az élete.

Korábban kijelentette, soha nem nősül meg újra

George Clooney Golden Globe-díjas színészt egykor a világ Hollywood örök agglegényeként tartotta számon, így nem csoda, hogy sokan meglepődtek, amikor alig egy év randizgatás után 2014-ben elvette feleségül Amal Alamuddint. A színész első és második házassága között 21 év telt el, és Clooney oldalán közben számos nő felbukkant kisebb-nagyobb időre.

George Clooney Felesege Amal Alamuddin
George Clooney És Amal Alamuddin / Fotó: Getty Images

Sőt, egy alkalommal nyilvánosan kijelentette, hogy többé nem nősül meg és nem akar gyerekeket.

1989-ben egyszer már megházasodott Talia Balsammal, de négy év után elváltak, sokáig úgy hitte, alkalmatlan arra, hogy ennyire komolyan elköteleződjön.

Megismerkedésüknél jött rá, üres volt az élete

De aztán jött Amal Alamuddin, és mindent megváltoztatott. Clooney a GQ magazinnak mesélt arról, mennyire másként látja ma már a dolgot.

Nem tudtam mennyire önző vagyok, amíg nem találkoztam Amallal. Azt gondoltam, hogy szuper a munkám, vannak nagyszerű barátaim, azt csinálok, amit akarok, és teljes az életem. Amikor megismerkedtem vele, akkor jöttem rá, hogy igazából totál üres

– mondta a színész a lapnak.

Kapcsolódó cikk

Tényleg nem rajongott a gyerekekért.

36 éven át az a fajta fickó voltam, aki, ha meglátott egy síró gyereket, csak ennyit mondott: "K**vára vicceltek velem?"

– mesélte őszintén a GQ-nak. 

George Clooney Amal Alamuddin Felesege Gyerekei
George Clooney / Fotó: Jason Nocito / Gq

Azonban hozzátette, azóta más véleményen van.

Mostanra viszont nekem is lett gyerekem. Mindig azt mondogattam, hogy sosem nősülök újra, nem válok apává, csak a munkának és a nagyszerű barátaimnak élek. Úgy gondoltam, az életem teljes, és minden rendben van - magyarázta a lapnak

– tette hozzá.

Kapcsolódó cikk

“Soha nem voltam abban a helyzetben, hogy valaki más élete sokkal fontosabb legyen a sajátomnál. Aztán ragaszkodni kezdtem két kis emberkéhez, akik olyan aprók, és muszáj őket etetni – mondta Clooney.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet