A legújabb, Midnight Sky című flmjét forgatja George Clooney, viszont annyira lefogyott, hogy a szervezete nem bírta, és kórházba került.

13 kilót adott le

Hasnyálmirigy-gyulladással kellett kórházba vinni George Clooney Golden Globe-díjas színészt, aki a Midnight Sky című filmje kedvéért csaknem 13 kilót fogyott.

George Clooney Korhazban Lefogyott Midnight Sky
George Clooney Golden Glone-Díjas Színész A Midnight Sky Filmben / Fotó: Netflix

Az 59 éves színészt gyomorfájással vitték be, és több hétig tartott a gyógyulása.

A finnországi jégmező nem segített az állapotán

A Mirror című brit bulvárlapnak azt mondta, hogy túl gyorsan és túl sokat akart fogyni, és közben nem vigyázott magára. Clooney nemcsak főszereplője, hanem rendezője is a filmnek, és mint felidézte, a forgatást meglehetősen megnehezítette, hogy az állapota miatt nem volt túl sok energiája.

Ráadásul egy finnországi jégmezőn forgattak, ami szintén kihívást jelentett.

A Midnight Sky December 23-án debütál a Netflixen. A filmben Clooney egy tudóst játszik, aki az Északi-sarkon egy kutatóállomáson dolgozik és valami szörnyűségre kell figyelmeztetnie egy csapat űrhajóst.

Az új filmje népszerűsítéséből jutott bőven Orbánnak is

Alig, hogy beszámoltunk a GQ-nak adott interjújának tartalmáról, amelyben a szingli életéről beszélt, és arról, hogy mennyire megváltozott az élete felesége, Amal Alamuddin miatt, néhány nap múlva Clooney a magyar közbeszédet alakította. A lapnak adott videós interjújában a szóban forgó új filmjét népszerűsítette, közben Orbán Viktorral és a Jair Bolsonaro brazil miniszterelnökkel példálózott, cseppet sem pozitív kicsengéssel. 

Úgy vélte, ha most a gyűlölet jellemzi a világunkat, akkor 30 év múlva ez könnyen elvezethet egy olyan világhoz, amilyenben a film játszódik.

Miután lavinaként terjedtek a magyar sajtóban Clooney mondatai, jött a kormánymédia. Szokatlan módon, de reagált a Golden Globe-díjas színész. Mint mondta, “Orbán propagandagépezete hazudik, pont.” A Clooney-saga Varga Judit igazságügyi miniszterrel zárult, aki igyekezett helyre tenni a hollywoodi színészt, és meghívta egy kávéra. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet