Nem számít mennyi vérengzés, sárkánytűz, mérgezés vagy árulás történik a sorozatban, úgy tűnik, mindenki részese akar lenni a Trónok harca utolsó évadának.

Valóban, Westeros földjén való látogatás igazán varázslatos lenne, a sorozat utolsó évadjának forgatására néhány ismerős arc is ellátogatott. Martin Starr és Rob McElhenney vas szülötteként még cameóztak is egyet az epizódban. A legnagyobb durranás mégis az volt, mikor maga a Star Wars atyja, George Lucas látogatott el a Winterfell című rész forgatására.

George Lucas Star Wars Trónok Harca Cameo
George Lucas Meglepte A Trónok Harca Stábját / Fotó: Disney

A 18 perces videó összeállításban minden fontosabb részlet lelepleződik a nyitóepizód készítésével kapcsolatban. Emellett találkozhatunk olyan színészekkel is, mint Emilia Clarke (Daenerys) és Sophie Turner (Sansa). A videó 3:40. perctől nézhetjük meg, amint a vendégszereplő a cameójával kapcsolatban lelkesedik, annak ellenére, hogy a sorozatban egy nyíllal kilövik a szemét.

Rob Mcelhenney Trónok Harca Cameo
Rob Mcelhenney Camaózott A Trónok Harca Egyik Epizódjában / Fotó: Hbo

Martin Starr az HBO másik sorozatának, a Szilícium-völgynek a tagja, míg Rob McElhenney a Felhőtlen Philadelphia című sorozat sztárja.

Game of Thrones | Season 8 Episode 1 | Game Revealed (HBO)

“This is the last time we’re ever going to be doing this.” The final season of Game of Thrones airs Sundays at 9PM on HBO.

George Lucas egy napot töltött a forgatáson, beszélgetett a sorozatszereplőkkel, Kit Harringtonnal és Emilia Clarke-kal.

A Trónok harca szereplői nehéz feladatot kaptak az új évad bemutatója előtt

Emilia Clarke-nak már-már kiejthetetlen nevet adtak az alkotók. A Daenerys Targaryen valóban nem a legkönnyebben kimondható név, betűzni meg talán még nehezebb. Ennek ellenére az LA Times műsorvezetője, Meredith Blake megkérte a szereplőket, próbálják meg lebetűzni a nevet. Érdekes változatok születtek. Egyesek az első és második betűn kívül nem jutottak tovább, de legalább próbálkoztak.

A forgatáson mindenki nagyon izgatott volt George Lucas érkezése miatt, nem csoda, hiszen mégis csak ő az epikus történetmesélés modern kori atyja, tudósított a Joblo.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk