Nézem Film George Lucas is meglátogatta a Trónok harca stábját a...

George Lucas is meglátogatta a Trónok harca stábját a forgatáson

Promóció

Nem számít mennyi vérengzés, sárkánytűz, mérgezés vagy árulás történik a sorozatban, úgy tűnik, mindenki részese akar lenni a Trónok harca utolsó évadának.

Promóció
- Advertisement -

Valóban, Westeros földjén való látogatás igazán varázslatos lenne, a sorozat utolsó évadjának forgatására néhány ismerős arc is ellátogatott. Martin Starr és Rob McElhenney vas szülötteként még cameóztak is egyet az epizódban. A legnagyobb durranás mégis az volt, mikor maga a Star Wars atyja, George Lucas látogatott el a Winterfell című rész forgatására.

George Lucas meglepte a Trónok harca stábját / Fotó: Disney

A 18 perces videó összeállításban minden fontosabb részlet lelepleződik a nyitóepizód készítésével kapcsolatban. Emellett találkozhatunk olyan színészekkel is, mint Emilia Clarke (Daenerys) és Sophie Turner (Sansa). A videó 3:40. perctől nézhetjük meg, amint a vendégszereplő a cameójával kapcsolatban lelkesedik, annak ellenére, hogy a sorozatban egy nyíllal kilövik a szemét.

Rob McElhenney camaózott a Trónok harca egyik epizódjában / Fotó: HBO

Martin Starr az HBO másik sorozatának, a Szilícium-völgynek a tagja, míg Rob McElhenney a Felhőtlen Philadelphia című sorozat sztárja.

Game of Thrones | Season 8 Episode 1 | Game Revealed (HBO)

“This is the last time we’re ever going to be doing this.” The final season of Game of Thrones airs Sundays at 9PM on HBO.

George Lucas egy napot töltött a forgatáson, beszélgetett a sorozatszereplőkkel, Kit Harringtonnal és Emilia Clarke-kal.

A Trónok harca szereplői nehéz feladatot kaptak az új évad bemutatója előtt

Emilia Clarke-nak már-már kiejthetetlen nevet adtak az alkotók. A Daenerys Targaryen valóban nem a legkönnyebben kimondható név, betűzni meg talán még nehezebb. Ennek ellenére az LA Times műsorvezetője, Meredith Blake megkérte a szereplőket, próbálják meg lebetűzni a nevet. Érdekes változatok születtek. Egyesek az első és második betűn kívül nem jutottak tovább, de legalább próbálkoztak.

A forgatáson mindenki nagyon izgatott volt George Lucas érkezése miatt, nem csoda, hiszen mégis csak ő az epikus történetmesélés modern kori atyja, tudósított a Joblo.

Promóció
ForrásJoblo
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3