George Michael eddig sohasem hallott száma is hallható az Emilia Clarke főszereplésével készülő Last Christmas című filmben, írja a Variety.

Az Universal új, szezonális romantikus vígjátéka a Last Christmas számos George Michael slágerrel lesz megspékelve, sőt egy eddig kiadatlan szám is felcsendül majd az énekestől a film végén, amelyet Paul Feig rendez.

George Michael Last Christmas
George Michael Zenei Géniusz Volt / Fotó: Grammy

A mozifilm novemberben debütál és az első előzetes már meg is jelent, amelyben feltűnik a „Sárkányok Anyja” Emilia Clarke, továbbá Emma Thompson, Michelle Yeoh és Henry Golding is. A film címét a Wham!-együttes – amelynek George Michael is tagja volt – egyik slágerének címéből kölcsönözték.

Hajléktalanszállón emlékezett George Michaelre a Coldplay-frontember

Chris Martin fellépése nem volt beharangozva, nem volt jelen a sajtó sem, az énekes egyszerűen csak beugrott jófejkedni kicsit. Például segített a kávé- és teafőzésben, majd eljátszott néhány saját dalt, illetve a legendás Last Christmas-t a Wham!-től, amit George Michaelnek dedikált. Welcome back to Twitter.

George Michael 53 éves korában hunyt el, 2016 karácsonyán találták holtan. A rendező elmondta, hogy Michael halála előtt egy új albumon dolgozott, amelynek egyik száma nagyon illeszkedik a film hangulatához, így hamarosan hallhatja a közönség is.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Ez egy nagyon ünnepi dal és le tudjuk játszani a teljes számot a filmben, amely majdnem hat perc hosszúságú [/perfectpullquote]

– nyilatkozta a rendező.

A film előzetesében a Trónok harca sztárja Emilia Clarke karácsonyi manóként dolgozik egy áruházban, a Last Christmas szám mellett egy másik George Michael-sláger, a Freedom is hallható a trailerben.

LAST CHRISTMAS Trailer (2019) Emilia Clarke

LAST CHRISTMAS Trailer (2019) Emilia Clarke, Comedy Movie © 2019 – Universal Pictures

A sok dal ellenére a rendező elmondta, hogy a film nem musical, de a popsztár életműve nagyban alátámasztja a filmes dramaturgiát.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet