George R.R. Martin elárulta: a Trónok harcából három spin-off készül

Bár a nagysikerű Trónok harca hamarosan véget ér, úgy tűnik, nem kell végső búcsút intenünk az univerzumtól. George R. R. Martin szerint három spin-off munkálatai is jól haladnak, írja a Variety.

A Trónok harca alapjául szolgáló könyvek írója, George R. R. Martin egy blogposztban osztotta meg a rajongókkal a hírt. Az egyik spin-off forgatása, amit „nem szabadna a hosszú éjszakának” hívnia, még idén elkezdődik. Két másik folytatásötlet egyelőre a forgatókönyv fázisában marad, de az író elmondása alapján azok is jól haladnak.

Miért nem halad George R.R. Martin a Trónok harca következő kötetével?

Az író semmiképp sem a gyorsaságáról híres. Nemcsak, mert 2011 óta írja a Trónok harca következő kötetét, de még partnerét is 30 év együttlét után vette feleségül. A szerző elárulta, hosszú ideje küszködik a híres sorozat folytatásával, mivel a The Winds of Winter nem igazán egy regény, hanem egy tucatnyi regény.


2018 júniusában rendeltek be egy pilot-epizódot egy előzménysorozathoz. A szereplők között feltűnik majd Naomi Watts, az íróasztalnál pedig George R.R. Martin mellett Jane Goldman foglal helyet. Egyelőre sem az előzménysorozatról nem tudni pontos részleteket, se arról, hogy a másik két spinoff miről fog szólni.

Először 2017 májusában röppent fel a hír, hogy az HBO spin-offokon dolgozik. Akkor még négy különböző íróról volt szó, azóta Bryan Cogman bejelentette áprilisban, hogy az általa írt Trónok harca-folytatás munkálatai nem haladnak tovább.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból