Nézem Film George R.R. Martin elárulta: a Trónok harcából három spin-off...

George R.R. Martin elárulta: a Trónok harcából három spin-off készül

Promóció

Bár a nagysikerű Trónok harca hamarosan véget ér, úgy tűnik, nem kell végső búcsút intenünk az univerzumtól. George R. R. Martin szerint három spin-off munkálatai is jól haladnak, írja a Variety.

Promóció
- Advertisement -

A Trónok harca alapjául szolgáló könyvek írója, George R. R. Martin egy blogposztban osztotta meg a rajongókkal a hírt. Az egyik spin-off forgatása, amit „nem szabadna a hosszú éjszakának” hívnia, még idén elkezdődik. Két másik folytatásötlet egyelőre a forgatókönyv fázisában marad, de az író elmondása alapján azok is jól haladnak.

Miért nem halad George R.R. Martin a Trónok harca következő kötetével?

Az író semmiképp sem a gyorsaságáról híres. Nemcsak, mert 2011 óta írja a Trónok harca következő kötetét, de még partnerét is 30 év együttlét után vette feleségül. A szerző elárulta, hosszú ideje küszködik a híres sorozat folytatásával, mivel a The Winds of Winter nem igazán egy regény, hanem egy tucatnyi regény.


2018 júniusában rendeltek be egy pilot-epizódot egy előzménysorozathoz. A szereplők között feltűnik majd Naomi Watts, az íróasztalnál pedig George R.R. Martin mellett Jane Goldman foglal helyet. Egyelőre sem az előzménysorozatról nem tudni pontos részleteket, se arról, hogy a másik két spinoff miről fog szólni.

Először 2017 májusában röppent fel a hír, hogy az HBO spin-offokon dolgozik. Akkor még négy különböző íróról volt szó, azóta Bryan Cogman bejelentette áprilisban, hogy az általa írt Trónok harca-folytatás munkálatai nem haladnak tovább.

Promóció
ForrásVariety
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3