Nézem Film George R. R. Martin addig nem foglalkozik a Trónok...

George R. R. Martin addig nem foglalkozik a Trónok harca sorozattal, amíg be nem fejezi könyvét

Promóció

Már véget ért a Trónok harca mint sorozat, de a könyvek folytatása vagy egyéb spin-offok még mindig közbeszéd tárgyává teszik. Ezúttal a könyvek szerzője és a sorozat forgatókönyvírója, George R. R. Martin szólalt meg az új könyv kapcsán.

Promóció
- Advertisement -

A HBO népszerű sorozata, a Trónok harca nem ér véget, hiszen spin-offban folytatódik. Mint ismert, 10 részes előzménysorozatot rendelt be a forgalmazó. A George R. R. Martin Tűz és vér című könyvén alapuló House of Dragon (Sárkány háza) az eredeti sorozat előtt 300 évvel játszódik. És mint tudjuk, a Targaryenek történelmét veszi górcső alá. A forgatókönyvért George R. R. Martin és Ryan Condal felel.

George R.R. Martin, a Trónok harca szerzője, 2017, Szentpétervár / Fotó: Anatoly Maltsev / EPA / Shutterstock

Azonban van egy kis bökkenő. A The Guardian azt írja az író blogján megjelent írásra hivatkozva, R. R. Martin addig nem foglalkozik a sorozattal, amíg be nem fejezi a készülő, Tél szelei című könyvét.

Az HBO már el is kezdte a Trónok harca előzményeinek forgatását

Még csak pár hét telt el, mióta a Trónok harca megosztó befejező része is lement az HBO-n. A George R. R. Martin popkulturális mérföldkőjének számító Trónok harca befejező, rengeteget kritizált évadja után sokan bíztak abban, hogy az HBO előzményt készít a sorozathoz, amely visszaállítja a sorozat eredeti fényét.

“Addig nem készítek semmilyen forgatókönyvet, amíg ezt be nem fejeztem. A Tél még mindig közeleg, és a Szelek maradt az első számú prioritás, bármennyire is szeretnék egy epizód erejéig közreműködni a sorozatban – írta a blogján.

A Trónok harca Targaryeneiről készít előzménysorozatot az HBO

A Trónok harca befejeződött ugyan, de a spin-off-ok csak most kezdődnek. Az HBO nagy erőkkel dolgozik a Mások eredetét feltáró előzménysorozaton, amely több száz évvel az eredeti széria eseményei előtt játszódik, de úgy tűnik, további sztorikra számíthatunk Westeros történelméből. A Trónok harca második spinoff-jának középpontjában a Targaryen-ház családjának története áll majd, ami azt jelenti, hogy sárkányban nem lesz majd hiány.

Az író arról is beszélt, mennyire sajnálja, hogy nem készülhet el a Naomi Watts főszereplésével beharangozott, az HBO által elkaszált sorozat. Hozzátette, szerinte ehhez a House of the Dragonnak semmi köze nincsen.

Nem tudom, az HBO miért döntött úgy, hogy nem készíti el ezt sorozatot. Azonban nem hiszem, hogy ennek a House of the Dragonhöz bármi köze is lenne. Ez soha nem egy vagy-vagy helyzet volt

– tette hozzá R. R. Martin.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3