Az RTLII rendkívül rosszul időzítette a Showder Klub egyik ismétlését, amiben Gesztesi Károly szenvedélybetegségén poénkodtak.

Az RTLII ismételt egy régi, 2016-os Showder Klub-epizódot. Ez nem lenne annyira meglepő, viszont a műsorban Gesztesi Károly szenvedélybetegségén viccelődtek, szúrta ki a Blikk olvasója.

Meghalt Gesztesi Károly Halálának Oka Scaled
Gesztesi Károly A Frizbi Forgatás / Fotó: Máté Krisztián

Mint ismert, a színész múlt héten autóvezetés közben infarktust kapott, és nem tudták megmenteni az életét. Az utolsó tévészereplését a Mokka műsorában adta, ahol hitéről és kitartásáról beszélt, aminek köszönhetően maga mögött tudhatta a betegségét.

Meghalt Gesztesi Károly tragikus hirtelenséggel, autóvezetés közben

Gesztesi Károly az autóját vezetve lett rosszul a budapesti Ferdinánd híd közelében a információi szerint. Még sikerült leparkolnia, és a mentők is hamar a helyszínre érkeztek, azonban az életét már nem tudták megmenteni. A kiérkező szakemberek közel egy órán keresztül küzdöttek a színész életéért.

Az esettel kapcsolatban megkereste a lap az RTL Klub Marketing és Kommunikációs Igazgatóságát, arról érdeklődve, hogyan történhetett a baki.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Az RTLII-n, hétfőn a Showder Klub egy 2016-os epizódja került újra ismétlésre. Fatális véletlen, hogy az egyik stand upos előadó évekkel ezelőtt ebben az epizódban – az időközben elhunyt – Gesztesi Károly kapcsán élcelődött. Gesztesi Károlyt korunk legnagyobb művészei között tartjuk számon, halála óriási veszteség. Együttérzésünket fejezzük ki a színészlegenda minden családtagja, hozzátartozója és rajongója felé. A történtekért elnézést kérünk[/perfectpullquote]

– írta az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatósága.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet