Gigantikus fenevadak, amelyek sokkolták a világot

Óriási marha és a gigantikus nyúl, néhány nem mindennapi mérettel rendelkező állat, amelyek sokkolták a világot.

Az utóbbi évek leghihetetlenebb méretekkel megáldott állatait gyűjtöttük össze. A válogatásban nem csak nagyméretű háziállatok, hanem igazi szörnyetegeket is találunk.

A hatalmas marha

3 Cow
Knickers, az óriás tehén / Mirror

Az óriás tehénről készült kép bejárta a világot. A hat láb magas állat a legnagyobb marha a világon. A hatalmas szarvasmarha nyugat-asztrália legelőin pusztítja a füvet. Óriási méretének köszönhetően nem valószínű, hogy vágóhídon fogja végezni.

A gigatyúk

Giant chicken
Nagy termetű tyúk / Mirror

Tavaly került nyilvánosságra az a videó, amelyen ez a baromi nagy baromfi látható. A baromfi tömegét és méretét tekintve egy átlagos kutyáéval vetekszik. Nem kérdés ki az úr a baromfiudvarban.

Sámson, a gigászi  kandúr

0 Screen Shot 2018 11 28 at 104550
Samson a legtöbb Insta-követővel bíró macska / Mirror

A 12,5 kg-ot nyomó macska, nem csak tömegével az egyike a legkülönlegesebb macskáknak, de talán a legtöbb Instagram-követővel büszkélkedő cicus is egyben. Az állatot több mint 180 ezren követik.

Darius, a bazi nagy nyúl

Darius the rabbit outstretched with Mia aged 6
Darius, a hihetetlen nyúl / Mirror

Egy ilyen méretű nyuszi étkeztetése is nagy kihívást jelent gazdájának. Darius tulajdonosa nem kevesebb mint 5000 fontot költ évente a nyulának etetésére, ami 2000 darab répát és 700 almát jelent. Nem semmi mennyiség.

Mega mókus

1 Overweight squirrel at Morro Rock State Preserve California Americaed
Elhízott mókus / Mirror

Ez a hihetetlen méretekkel megáldott mókus egy parkban él, ahol a turisták állandó etetésének köszönhetően úgy néz ki, mint egy rajzfilmfigura-mókus, ami lenyelt egy léggömböt.

A rettenetes rája

0 Screen Shot 2018 11 28 at 105426
Szürke rája a halászok karmai között / Mirror

Ezt a ráját 2015-ben fogták ki thaiföldi halászok és a majdnem 2,5 méter átmérőjével rögtön a legnagyobb rájának kiáltották ki. Pedig biztos van nagyobb is ott, ahonnan jött.

Lolong, az emberevő krokodil

21 foot crocodile robot
Lolong, a rettegett sósvízi krokodil / Mirror

A horrorfilmek kedvenc témája az óriás krokodil, amely embereket fal fel. A szörny valóban létezett, hiszen a Fülöp-szigeteken 2011-ben fogták el ezt a 6 és fél méteres fenevadat, akinek a számlájára több halálos támadást is írtak. A lenyűgöző sósvízi krokodil testét a helyiek preparálták is, elrettentésként az utókor számára.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból