Gigi Hadid és Zayn Malik intim fotóját tárta a nyilvánosság elé

Gigi Hadid nem igazán tárja a nyilvánosság elé Zayn Malikkal való kapcsolatát, ám pár nappal ezelőtt egy romantikus pillanatot megörökítő fényképet tett közzé a modell születendő gyermeke apjával. 

Fotó a szülőkről

Gigi Hadid, akinek nem is olyan rég 10 szexi fotón mutattuk be modellkarrierjét, nem igazán teregeti ki magánéletével kapcsolatos pillanatait, így a Zayn Malikkal való szerelmét sem. Augusztus elsején azonban korábban nem látott fotót posztolt a modell, amely egy igen romantikus pillanatot örökített meg születendő gyermeke apjával. 

zayn malik gigi hadid e1596463364325
Zayn Malik és Gigi Hadid a Vogue fotózásán / Fotó: Vogue

Több modellmunkatársa és családtag is elárasztotta a közösségi oldalán közzétett bejegyzés kommentszekcióját. A hozzászólók közül nem maradt ki Hailey Bieber, Imaan Hammam, Adriana Lima, Duckie Thot és Martha Hunt sem. 

Pihenés és lakásfelújítás

Gigi Hadid és Zayn Malik ikreket várnak, akik ősszel jönnek majd a világra. Addig is a sztárpár Yolanda (Gigi édesanyja) bájos farmján pihen, amely Pennsylvania vidékeit tárja a szemük elé.

baby daddy ☺️

No Description

Itt ünnepelték Gigi Hadid 25. születésnapját is, amelyet Buddy Valastro tortájával koronáztak meg. Azonban nemcsak a pár, hanem Dua Lipa is izgatottan várja a születendő gyermekek megérkezését. 

Gigi Hadid és Zayn Malik legjobb divatpillanatai – ContextUs

A pár nemrég jelentett be, hogy közös gyermeket várnak, akinek nagynénje Dua Lipa lesz, aki már nagyon várja a kicsi születését. A sztárpárok közül az egyik legdivatosabb pár kétség kívül Gigi Hadid és Zayn Malik, akik minden megjelenésük alkalmával odafigyelnek, hogy az alkalomhoz leginkább illő ruhákat viseljék.

Jelenleg a szupermodell arra készül, hogy Yolanda segítségével beköltözzön a nemrégiben felújított, két hálószobás apartmanjába, amely Manhattan NoHo szomszédságában fekszik, írja a Vogue. 


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból