Követem Sztárok Gigi Hadid és Zayn Malik intim fotóját tárta a...

Gigi Hadid és Zayn Malik intim fotóját tárta a nyilvánosság elé

Promóció

Gigi Hadid nem igazán tárja a nyilvánosság elé Zayn Malikkal való kapcsolatát, ám pár nappal ezelőtt egy romantikus pillanatot megörökítő fényképet tett közzé a modell születendő gyermeke apjával. 

Fotó a szülőkről

Promóció
- Advertisement -

Gigi Hadid, akinek nem is olyan rég 10 szexi fotón mutattuk be modellkarrierjét, nem igazán teregeti ki magánéletével kapcsolatos pillanatait, így a Zayn Malikkal való szerelmét sem. Augusztus elsején azonban korábban nem látott fotót posztolt a modell, amely egy igen romantikus pillanatot örökített meg születendő gyermeke apjával. 

Zayn Malik és Gigi Hadid a Vogue fotózásán / Fotó: Vogue

Több modellmunkatársa és családtag is elárasztotta a közösségi oldalán közzétett bejegyzés kommentszekcióját. A hozzászólók közül nem maradt ki Hailey Bieber, Imaan Hammam, Adriana Lima, Duckie Thot és Martha Hunt sem. 

Pihenés és lakásfelújítás

Gigi Hadid és Zayn Malik ikreket várnak, akik ősszel jönnek majd a világra. Addig is a sztárpár Yolanda (Gigi édesanyja) bájos farmján pihen, amely Pennsylvania vidékeit tárja a szemük elé.

baby daddy ☺️

No Description

Itt ünnepelték Gigi Hadid 25. születésnapját is, amelyet Buddy Valastro tortájával koronáztak meg. Azonban nemcsak a pár, hanem Dua Lipa is izgatottan várja a születendő gyermekek megérkezését. 

Gigi Hadid és Zayn Malik legjobb divatpillanatai – ContextUs

A pár nemrég jelentett be, hogy közös gyermeket várnak, akinek nagynénje Dua Lipa lesz, aki már nagyon várja a kicsi születését. A sztárpárok közül az egyik legdivatosabb pár kétség kívül Gigi Hadid és Zayn Malik, akik minden megjelenésük alkalmával odafigyelnek, hogy az alkalomhoz leginkább illő ruhákat viseljék.

Jelenleg a szupermodell arra készül, hogy Yolanda segítségével beköltözzön a nemrégiben felújított, két hálószobás apartmanjába, amely Manhattan NoHo szomszédságában fekszik, írja a Vogue. 

Promóció
ForrásVogue
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3