Nem gondoltuk volna, de az Oscar-díjas film folytatása érkezik

Contextus

Contextus

Ridley Scott brit rendező és produkciós cége folytatja a 2000-ben Russel Crowe és Joaquin Phoenix bemutatott Gladiátor című ötszörös Oscar-díjas filmjét a Hollywood Reporter, a Deadline és más amerikai sajtóértesülések szerint.

Gladiátor 2. forgatókönyvének írásával Peter Craiget bízták meg, aki egyebek között a Top Gun című film folytatásának forgatókönyvét is elkészítette.

HIVATALOS: Már forog a Top Gun folytatása Tom Cruise főszereplésével

Elkezdődött a Top Gun folytatásnak forgatása. A főszerepet alakító Tom Cruise csütörtökön tett fel egy fotót Twitterére az “1. nap” aláírással.

Az új filmben a fiatal Luciusnak, Lucilla fiának és Commodus unokaöccsének történetét fogják követni, akit az eredeti alkotás végén a Maximust alakító Russel Crowe megment nagybátyjától.

Érkezik a Gladiátor folytatása. Örültök? / Forrás: Giphy

 

Ridley Scott Gladiátorát 2001-ben tizenkét Oscar-díjra jelölték, és elnyerte a legjobb film, Russel Crowe a legjobb színész, a legjobb vizuális effektusok, a legjobb jelmeztervezés és legjobb hang díját.

No Title

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

A film 460 millió dollárt hozott globálisan a gyártó Dreamworksnek, a Universal Picturesnek és Scott produkciós cégének.

Kezdőlap > Design > BRÉKING > Nézem>Film > Nézem > Nem gondoltuk volna, de az Oscar-díjas film folytatása érkezik
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: pinterest

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból