Érdekes meglepetésben volt részük Párizs Gobelin negyedének lakosainak. Rá kellett jönniük, a szomszédság új tagja egy ember nagyságú plüssmaci hadsereg.

A DesignTaxi leírása alapján több mint 50 óriási plüssmedve költözött a városnegyedbe. Néhányuk szokásos életet él, munkába jár, bevásárol, mások pedig egy csésze kávé felett üldögélnek barátaikkal.

A párducmintás plüssdelfin esete az álmokkal / ContextUs

Múlt csütörtökön a Fiatal Képzőművészek Stúdiója Egyesület adott otthont az Ébredni alszom, lefeküdni kelek föl / I sleep to wake up, I get up to lie down című fiatal alkotók által reprezentált kiállításnak. Az installációk között felvonult több fotó, vizuális és képzőművészeti alkotás, írhattunk írógéppel

Az új szomszédok olyan népszerűvé váltak, hogy végül Párizs polgármestere is üdvözölte őket a Twitteren. Egy kis nyomozás után kiderült, a különleges akció hátterében egy Philippe névre hallgató könyvárus áll.

Egy férfi plüssfigurát vett feleségül röpke 5 millióért

A 35 éves japán Akihiko Kondo csalódott a nőkben, korábbi barátnői elmondása alapján valamiért ő túlságosan ijesztő. Ezért úgy döntött, élete társának egy virtuális énekest, Hatsune Mikut választja. A ceremóniáról videoklip is készült. A költséges esküvőn Kondo beszédet mondott leendő feleségének, de azt ugye érthető okokból nem lehetett megtudni, tetszik-e a babának vagy sem.

Philippe toborozta az embereket, a plüssállatok betelepítéséhez. Még egy Facebook-oldal is született Gobelin plüssmackói néven, amiben tájékozódni lehet a macik hollétéről.A könyvárus már 25 éve dolgozik a városnegyedben, évek óta találkozik Gobelin lakosaival, de sokakkal nem tudott még beszélgetésbe elegyedni. Saját bevallása szerint az akció hatására ezek az ember most már a keresztnevén szólítják.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Qatar-WC

Hogyan fogadjunk a 2022-es labdarúgó-világbajnokságra

Már majdnem itt az ideje a világ legrangosabb tornájának – a 2022-es labdarúgó-világbajnokságnak. Az idei év sok újítással jár. Az egyik az, hogy ez az első alkalom, hogy egy közel-keleti ország ad otthont a világbajnokságnak.

alvás pihentető alvás tippek alváshoz egészséges alvás egészséges életmód

Ezeket edd, és ezeket kerüld, ha nem tudsz aludni

Jó alvás nélkül nincsenek jó nappalaink, de még rosszabb, hogy nem lehetünk teljesen egészségesek sem. Sokan szenvednek kialvatlanságban anélkül, hogy foglalkoznának vele, pedig komoly következményei lehetnek, ha hosszútávon nem tudunk megfelelően pihenni.

betegség hírességek hírességek betegségei maria cross halle berry lil wayne tom hanks toni braxton catherine zeta-jones 4

Hírességek, akik krónikus betegséggel élnek

A betegség nem válogat. A következő sztárok mind megvívták a maguk harcát különböző egészségi problémákkal és saját példájukon keresztül bebizonyították, hogy krónikus betegségekkel is lehet együtt élni, mégpedig boldog életet.

liszt gluténmentes liszt liszt fajták liszt típusok zabliszt rizsliszt csicseriborsó liszt kókuszliszt

Ezek a gluténmentes lisztek, ha alternatívákat keresel

A legtöbben fehér lisztet vagy teljes kiőrlésű lisztet használnak a főzéshez, sütéshez. Ezek glutént tartalmaznak, amire néhányan allergiásak, de mindannyiunk emésztőrendszere nehezen birkózik meg vele, emellett pedig egyéb negatív mellékhatásai is vannak.