Érdekes meglepetésben volt részük Párizs Gobelin negyedének lakosainak. Rá kellett jönniük, a szomszédság új tagja egy ember nagyságú plüssmaci hadsereg.

A DesignTaxi leírása alapján több mint 50 óriási plüssmedve költözött a városnegyedbe. Néhányuk szokásos életet él, munkába jár, bevásárol, mások pedig egy csésze kávé felett üldögélnek barátaikkal.

A párducmintás plüssdelfin esete az álmokkal / ContextUs

Múlt csütörtökön a Fiatal Képzőművészek Stúdiója Egyesület adott otthont az Ébredni alszom, lefeküdni kelek föl / I sleep to wake up, I get up to lie down című fiatal alkotók által reprezentált kiállításnak. Az installációk között felvonult több fotó, vizuális és képzőművészeti alkotás, írhattunk írógéppel

Az új szomszédok olyan népszerűvé váltak, hogy végül Párizs polgármestere is üdvözölte őket a Twitteren. Egy kis nyomozás után kiderült, a különleges akció hátterében egy Philippe névre hallgató könyvárus áll.

Egy férfi plüssfigurát vett feleségül röpke 5 millióért

A 35 éves japán Akihiko Kondo csalódott a nőkben, korábbi barátnői elmondása alapján valamiért ő túlságosan ijesztő. Ezért úgy döntött, élete társának egy virtuális énekest, Hatsune Mikut választja. A ceremóniáról videoklip is készült. A költséges esküvőn Kondo beszédet mondott leendő feleségének, de azt ugye érthető okokból nem lehetett megtudni, tetszik-e a babának vagy sem.

Philippe toborozta az embereket, a plüssállatok betelepítéséhez. Még egy Facebook-oldal is született Gobelin plüssmackói néven, amiben tájékozódni lehet a macik hollétéről.A könyvárus már 25 éve dolgozik a városnegyedben, évek óta találkozik Gobelin lakosaival, de sokakkal nem tudott még beszélgetésbe elegyedni. Saját bevallása szerint az akció hatására ezek az ember most már a keresztnevén szólítják.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet