Átadták a Golden Globe-díjakat, a filmes elismerések mellett nem volt hiány a vicces és meglepő eseményekben sem. Tom Hanks pofákat vágott, van aki piásan vette át a díjat, de még Mark Zuckerbergnek is beszóltak.

Tim Allen poénjai

Tim Allen a Szívek szállodája sztárjával, Lauren Graham színésznővel közösen adott át díjat. Allen igyekezett azzal poénkodni, hogy a Google-ről keresték ki a jelölteket. A közönség reakciója alapján ez a díjátadó egyik legkínosabb pillanata volt.

Tim Allen
Tim Allen / Fotó: Getty Images

Tom Hanks pofákat vágott

Ricky Gervais nem fogta vissza magát az est nyitóbeszédében, az egyik poénja még Tom Hanks számára is meredek volt, amit a színész nem is titkolt. Leolvasható arcáról a reakció.

Tom Hanks Golden Globe
Tom Hanks Arca Igen Kifejező / Fotó: Desertnews

Sacha Baron Cohen beszólt

Sacha Baron Cohen a Jojo nyuszi című filmet konferálta fel, és egy vicces beszólással zárta a film főhősének ismertetését, aki „náci propagandát terjeszt és képzelt barátai vannak” és „úgy hívják, Mark Zuckerberg.” Az egyelőre nem derült ki, miért pont a Facebook alapítójának szólt be a Borat sztárja.

Sacha Baron Cohen
Sacha Baron Cohen / Fotó: Paul Drinkwater

Olivia Colman piásan köszönte meg

Olivia Colman A korona című Netflixen is látható sorozatban alakított nagyot, ezért díjazták is. A köszönőbeszéd közben eléggé zavarban volt, és elárulta, hogy becsípett egy kicsit.

Olivia Colman Onstage Golden Globes 0
Olivia Colman / Fotó: Paul Drinkwater

Ansel Elgort énekelt

Ansel Elgort és Dakota Fanning közösen konferálták fel a legjobb filmes betétdal jelöltjeit. Elgort pedig úgy döntött, meglepi kolléganőjét és a közönséget. Dalban mondta el.

No Title

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

A 2020-as Golden Globe nyerteseiről ebben a cikkben írtunk részletesen.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk