A magyarokat jobban érdekli a választás, mint a Való Világ vagy a foci vébé

A világon a labdarúgó-világbajnokság, Magyarországon a választás vezeti a Google 2018-as abszolút keresési listáját.

A 2018-as világlistán a focivébét Avicii, az áprilisban meghalt dj, Mac Miller, a szeptemberben elhunyt amerikai rapper, Stan Lee, a képregények novemberben meghalt atyja is túlszárnyalta.

Sőt, a Marvel stúdió Fekete Párduc című kasszasikere, a Harry herceggel kötött házassága révén hercegnői címet kapott Meghan Markle, a júniusban elhunyt Anthony Bourdain Emmy-díjas amerikai sztárséf, tévésztár is.

De még a júniusban meggyilkolt amerikai rapper, XXXTentacion is. Keresettebb volt a foci vébétől a márciusban elhunyt Stephen Hawking brit elméleti fizikus is. Kate Spade, a júniusban meghalt amerikai divattervező követi a fenti neveket a listán.

workaholics 1

A Google minden év végén nyilvánosságra hozza, melyek voltak keresőjében világszerte legfelkapottabb témák, vagyis, hogy a korábbi évhez képest mely keresőszavak ugrottak meg a leginkább, korrajzot adva így az adott évről.

Az idén 18. alkalommal publikált lista csaknem hetven ország több száz toplistáját ismerteti többféle tematika – kultúra, sport, mozifilmek, tévéműsorok és a legkeresettebb receptek – szerint.

Most már hivatalos is: Avicii egy törött pohárral végzett magával

A kiszivárgott kórbonctani jelentés szerint önkezével vetett véget életének Tim Bergling. Az Avicii néven ismert, 28 éves zenész nyakán és csuklóján vágások voltak, ezek közül legalább az egyik halálos seb volt – tudta meg a TMZ és a Mirror is. Nemrégiben a család is közzétett egy közleményt, amelyből arra következtethettünk, hogy öngyilkos lett Avicii.

A világ legfelkapottabb zenei előadója a Google szerint idén Demi Lovato, a legkeresettebb filmje a Fekete Párduc, a legtöbbet keresett embere pedig Meghan Markle.

7BbVIJ2XMzbk15elJs
Demi Lovato / Fotó: Angela Weiss / AFP

A világ hírei közül a labdarúgó-világbajnokság, a Florence atlanti trópusi ciklon, az amerikai Mega Millions lottó számai és a hercegi esküvő érdekelte leginkább a felhasználókat.

Videó: Lekerült a bugyi, ez volt VV Vivien első villantása

Saját bevallása szerint még nem mer kamerák előtt fürödni. De úgy néz ki, bugyit cserélni igen. Gyorsan akklimatizálódik VV Vivien. Egyiptomi díszletek, náci fétiskellékek – a kolumbiai Cali városában található szexhotel tulajdonosai minden perverzióra gondoltak. Egy vállalkozó kedvű újságíró látogatott el a nudisták paradicsomába, egy mexikói luxushotelbe, ahol a legfontosabb szabály az, hogy mindenki annyira meztelen lehet, amennyire csak akar.

Magyarország abszolút toplistáját a választás vezeti, maga mögé utasítva a labdarúgó-világbajnokságot, Avicii halálát, a Való Világot és a Black Friday-t. A magyar listán szerepel továbbá Stan Lee, Sylvester Stallone, Freddie Mercury, a Holdfogyatkozás és Meghan Markle is.

Ezért nem akar Meghan Katalin brit hercegné mellé költözni

A királyi család híreit élénken nyomon követők azt gondolták, Katalin hercegnőék mellé költöznek. Azonban erre a Daily Mailben megjelent információk szerint erre nincs esély. Meghan hallani sem akar erről az eshetőségről! A mostani otthonuk, Nottingham Cottage után nem óhajt ezentúl a királyi kastélyban élni. Harry herceg testvére, Vilmos mellett ugyanis egy 21 szobás lakórészleg állna rendelkezésükre.

A televíziós műsorok körében nálunk a Való Világ jár az élen. A receptek közül pedig a frankfurti leves elkészítési módjára kerestek rá a legtöbben. A mozifilmek mezőnyében a Venom, a Mamma Mia 2. és a Bohém rapszódia áll az első három helyen.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból