Elindult a Google Play Pass, az Apple Arcade kihívója

Az Apple után a Google is elindította előfizetéses szolgáltatását az Android okoseszközökön, írja a VarietyA havidíjas előfizetés 350 játékot és alkalmazást tesz elérhetővé.

Elstartolt az Android-készülékeken a Google Play Plus. Az előfizetéses szolgáltatás havi öt dollárért, háromszázötven applikációt és játékot tesz letölthetővé. A Google ezen kívánja felvenni a versenyt az Apple Arcade-del szemben.

google play plus apple arcade
A Play áruház előfizetéses rendszere / Fotó: Google

Play áruház előfizetéses rendszere azonban merőben eltér az iOS-étől. Míg utóbbin kizárólag exkluzív játékok érhetők el, addig az előbbin hasznos alkalmazások is, például a Photo Shoot 2. Viszont egyetlen alkalmazás sem exkluzív, bármikor, akár egyesével is megvehetőek a Play áruházban.

Ezért láthatók ma a Google logóján nők 5 országból

Az senkit sem lep meg, hogy a legnépszerűbb kereső, a Google napról napra egy-egy neves esemény, művész előtt tiszteleg. Nemrégiben az 50 éve útjára induló Pride volt terítéken. Körülbelül 50 évvel ezelőtt, 1969. június 28-án, New Yorkban található Stonewall melegbár adott otthont annak az eseménynek, amely meghatározója és alakítója lett az LMBTQ-közösségnek.


Ugyanakkor ebben az esetben minden alkalmazás hirdetésmentes lesz, akkor is, ha az előfizetéshez rendelt applikációt már korábban megvettük. A szolgáltatás jelenleg még csak az Egyesült Államokban érhető el, nemzetközi indulási dátumról egyelőre nincs hír.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból