A Google is felfigyelt a ContextUs.hu kulturális hírportálra

A Contextus.hu Magyarország vezető kulturális online magazinja. Erre a Google is felfigyelt, így bekerülhetett a Vezető Hírek szolgáltatásába.

A tavalyi év őszén új stratégiai programot indítottunk el, így ennek értelmében rohamosan nő az olvasottságunk.

Egyre többen olvassák a Contextus.hu-t / ContextUs

Ezzel az eredménnyel a legjobb hónapját zárta a szeptemberi, stratégiai váltás óta. A három hónappal ezelőtti adatok nagyjából 95 ezer látogatottságra rúgtak a Google Analytics mérője szerint. Az ősz első hónapjában 189 ezer oldalletöltést generált a ContextUs.hu, míg novemberben ez a szám majd’ 400 ezerre ugrott (egészen pontosan 396 870).

Ennek következtében Magyarország legdinamikusabban fejlődő, azóta a legolvasottabb online kulturális magazinjává nőtte ki magát, alig fél év alatt.

Bejutni a Google óriásvállalat kegyeibe

Mint írja a Vezető Hírek szolgáltatásáról a Google:

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]A Google Hírek a világ minden tájáról összegyűjtött forrásokból származó, átfogó és naprakész információk összessége.[/perfectpullquote]

A Google Vezető Hírek szolgáltatásának köszönhetően, ígéretéhez híven, megpróbálja kiszűrni a fake news oldalakat – az olyan hírek közlőit, amik hazugságokon alapulva valótlant állítanak –, hogy a felhasználó kizárólag hiteles információkhoz juthasson a Vezető Hírekben szereplő, Google által ellenörzött hírportáloktól.

A Vezető Hírek szolgáltatásában valóban a legolvasottabb hírportálok kapnak helyet, így például az Index, 444, Origo, 24 vagy éppen a Nők Lapja Café. A legolvasottabb kulturális online magazin, a ContextUs is szerepel ezen a nívós listán. Köszönjük nektek, olvasóinknak, hogy veletek fejlődhetünk!

ContextUs szerkesztősége

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból