A brit Channel 4 legújabb valóságshowjában, amelyet egyébként maga Gordon Ramsay produkciós cége készített (Studio Ramsay), nem igazán nyerte el az emberek tetszését. Jack Ramsay ugyanis látszólag kóstol bele a szegényebb valóságba, sajnos az egész epizód inkább megrendezettnek tűnt.

Gordon Ramsay-ről általában a jó ételek és a kiabálás juthatnak az emberek eszébe, amikor meghallják a nevét. A sztárséf több főzős műsorban is bizonyította, hogy nem áll távol tőle a kissé erőszakosnak ható hangos szóváltás. Fia, a nemrég 18-at betöltött Jack Ramsay-nek édesapja hírnevének köszönhetően, ahogy mondani szokták, csak megszületnie volt nehéz. Az idősebb Ramsay szerint Jack nem ezüstkanállal a szájában született, hanem konkrétan ezüst tálcán. Összehasonlítva saját és fia gyermekkorát, a különbség óriási.

Jack Ramsay
Híres Szülők Gyereke /Fotó: Flipboard

Jack élete, ahogyan a híres szülők gyerekeinél lenni szokott, valóban irigylésre méltó, bizonyos tekintetben. Születésnapjára hatalmas partit rendeztek neki szülei édesapja éttermében, ajándékba pedig egy Rolex órát kapott, amely születési évében (1999) készült. Tanulmányait az Egyesült Királyság legdrágább magániskolájában, a Dulwich College-ban végezte. Hatalmas londoni lakásuk edzőtermében pedig személyi tréner segítségével tartja fitten magát. Az apja által szervezett reality showban (Born Famous) Jack visszamegy oda, ahol az apja felnőtt, Banbury-be, Oxfordshire-be. Ez nem egy olyan környék, amelyhez Jack vagy bármelyik testvére hozzászokott volna.

LMBTQ valóságshow indult a Channel 4-on

A valóságshow hősei LMBTQ-emberek, akik beköltöznek egy gyönyörű vidéki házba, és többek között az identitásról, coming-outokról, a másság felvállalásáról, elfogadásról beszélgetnek. Minden más pont olyan, mint a többi realityben, ármánykodással, kiszavazással, hangos jelenetekkel. Egyre több ember vallja magát valamely szexuális kisebbséghez tartozónak. A jelenségre Nagy-Britanniában is felfigyeltek.

Ramsay amolyan tanulópénznek szánta az egészet fiának, hátha ez majd picit visszarángatja a valóságba. A probléma csupán az, hogy az egésznek túlságosan megrendezett szaga volt, a kritikusok nem értékelték pozitívan. A műsorban Jack kap egy társat, George-ot, aki tinédzserként kanapékon húzza meg magát és munkát keres. Egy részben Jack elalszik, és emiatt George elkésik az állásinterjúról.

Az sem egyértelmű, hogy Jack a riporter szerepet kapta meg a műsorban vagy ő az, akiről az egész szól?

A párbeszédek pedig előre definiáltnak tűnnek. Emiatt nem teljesen világos, mi volt Ramsay pontos célja: megmutatni Jack-nek, milyen a valóság, vagy azt, hogy milyen kivételes helyzetben nőhetett fel?

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet