Görgényi Fruzsi nem bánta, hogy kiesett a Farm VIP-ből, mivel úgy érezte a műsor vége felé, hogy már nem tudja reálisan látni a dolgokat.

Görgényi Fruzsi nem jutott tovább a Farm VIP top 5 játékosa közé, de a színésznő úgy érzi, jó, hogy véget ért számára a verseny, írjaBlikk.

Már testileg, de főleg lelkileg fáradtam el. Nem igazán tudtam már reálisan látni a dolgokat, például hogy ki az, aki jót vagy éppen rosszat akar nekem. Emiatt nem volt bennem rossz érzés, amikor kiestem, inkább hálás voltam, hogy eddig eljutottam

– vallotta be a színésznő, akit nagyon megviselték a konfliktusok, amikbe keveredett. 

Talán én vagyok az, aki a legnagyobb hullámvölgyeken ment keresztül, és hazudnék, ha azt mondanám, hogy ez életem legkellemesebb utazása volt. Szerintem több idő kell, mire a történeteket meg tudom emészteni.

“A legfontosabb, hogy ez egy játék volt, lezárult és hála az égnek ezt a legtöbb játékostársam így is gondolja, hiszen éretlen dolog lenne egy szórakoztató műsor után kígyót-békát dobálni egymásra. Bármi is történt, örülök, hogy kitartottam amellett, hogy senkit nem bántottam meg, akkor sem, ha rosszindulattal közeledett felém” – tette hozzá. Elmondása szerint sok mindent tanult magáról a műsorban, például hogy jobban kell bíznia az emberekkel kapcsolatos megérzéseiben, és nem szabad hagynia, hogy befolyásolják.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet