Új projektbe vág a Gorillaz Song Machine néven

A Gorillaz tagjai bekapcsolták a Gépet, jelentsen ez bármit is. Új projektbe fogtak Song Machine néven.

A Gorillaz elkezdte adagolni az új projektjükről, a Song Machine-ről szóló információkat a közösségi oldalakon. Január 28-tól kezdtek róla posztolgatni, és megosztottak többek között egy 22 másodperces videót is Song Machine Theme Tune címmel – írja a Dazed.

gorillaz song machine
Fotó: Gorillaz

A rajzfilmfigurákból álló együttes Instagramján eddig kilenc új poszt jelent meg, ebből négy bandatagonként közli, hogy Russel, 2D, Noodle és Murdoc mind „bekapcsolták a Gépet”.

https://www.instagram.com/p/B76cRyXn3nX/

További posztokban pedig Slowthai-jal és Slaves-szel közös projektre célozgatnak, ahogy már korábban meg nem erősített forrásokból kiszivárgott az együttműködés híre.

Kijött a Gorillaz trippes videója, a Tranz! / ContextUs

A videoklipben az animációs figurákként megjelenő bandatagokat látjuk “élőben” együtt zenélni a színpadon. A felvételek vibráló és kaleidoszkópikus módon követik egymást. Hallucinogén gombák és rémálomszerű képek váltakoznak, és a dolgok egy vad acid tripben oldódnak fel. Közben a zenekar tagjai a szinti dance-rock nótára mozognak.

Úgy tűnik, hogy az hír igaz: a bejegyzésekből az is kiderült, hogy az “első évad első része”, a Momentary Bliss premierje január 30-án, este 8:30-kor kerül fel YouTube-ra.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból