Görög Zita közösségi médiaoldalán vallott arról, hogy többször volt már rá példa, hogy az élete véletlen szerencsén múlott.

Görög Zita a hajnali ködben fotózkodott, és a képleírásban elárulta, nem volt zökkenőmentes a fotózás, mivel a képen látható láma védeni kezdte a kicsinyét. A modell ezután kifejtette, hogy ez nem az első eset volt, hogy veszélyes helyzetbe keveredett, írja168.

Sodort már el hatalmas hullám a Tirrén tengeren, csúsztam meg a Grand canyon szikláin de sárba is ragadtam estélyiben fekve. Késtem le gépet Taiwanon, ami lezuhant, dobált repülő Curacao felett, amit hurrikán kísért a térségben.

“2001ben csak a szerencsének köszönhetem, hogy épp nem voltam New Yorkban szeptember 11-én. Megúsztam busz robbantást Jeruzsálemben és néztem végig Prágában egy áradást a hotel szobámból. Egy ideig számoltam azt a rengeteg helyzetet, amitől meg lettem kímélve, aztán már csak a tanulság volt a fontos” – vallotta be, majd hozzátette, megtanulta, hogy bíznia kell a megérzéseiben, így ha valamitől összeszorul a gyomra, arra azonnal nemet mond.

Így szálltam már ki sikítozva egy repülőgép turbinával tunningolt autóból, ami 1 peccel később a közönségbe száguldott és mondtam le nyaralást Tunéziában arra az időpontra, arra a partszakaszra, ahol terrortámadás történt pár éve.

“Persze tanulom még a megérzések és félelmek közötti különbség felismerését, de ez a belső utazásom legizgalmasabb része” – jelentette ki.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet