Új szereplőgárdával folytatódik a Gossip Girl című filmsorozat.

Folytatódik a népszerű romantikus sorozat

Sokak kedvence volt a 2007-2012 között a hat évadot megélt sorozat, a Gossip Girl – A pletykafészek című széria. A sorozat producere, Joshua Safran bejelentette, hogy rebootolják a népszerű tinisorozatot, amely májustól lesz elérhető az HBO streaming platformján, írja a Dazed.

Gossip Girls
A Pletykafészkek Visszatérnek /Fotó: Hbo

Az új epizódok szintén a Constance Billard lányiskolában játszódnak majd, ahol Serena és Blair kalandjait is megismerhettük. A producer hangsúlyozza, hogy nem folytatásról van szó, tehát új karakterekkel ismerkedhetnek meg a rajongók. Egy új generáció tagjai tűnnek fel a magániskola falain belül. A sorozatból kiderül az is, hogy miként változott meg a közösségéi média világa és maga New York, az elmúlt évek során.

Nincs kizárva Serena és Blair visszatérése sem!

Safran azt is elárulta, hogy az új sorozat főszereplői nem fehérek lesznek és számos queer tartalommal is bővülni fog a tévéshow. A műsorban Kristen Bell narrátorként részt vesz. A főszerepben pedig a Vészhelyzet: Los Angeles-sorozat színésznője, Emily Alyn lesz látható, aki Audrey-t alakítja. A további szerepekben Whitney Peak, Eli Brown, Johnathan Fernandez és a Broadway-sztár Jason Gotay tűnnek majd fel.

Folytatódik a Jóbarátok sorozat egy különeges résszel

Tavaly novemberben számoltunk be, hogy tervben van egy különleges rész elkészítése. Sokan kétséggel fogadták ezt, és nem véletlen, hiszen az elmúlt években számos álhír jelent meg a folytatás kapcsán. Viszont most már hivatalos. Az epizódot az HBO új sztrímingszolgáltatása, a Max sugározza majd.

Sajnálatos módon az eredeti sorozat karakterei Serena és Blair nem fognak visszatérni, hiszen ez nem egy remake lesz ugyanazokkal a karakterekkel, hanem egy folytatás más szereplőkkel. Ennek ellenére Josh Schwartz, a sorozat kreátora úgy nyilatkozott, hogy a lehetőség adott, hogy a két korábbi karakter vendégszereplőkét feltűnjön egy-egy epizódban. Hiszen Blake Lively és Leighton Meester számára is felajánlották, hogyha szeretnének részt vehetnek a folytatásban, de nem tették személyüktől függővé az új Gossip Girl létrejöttét.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk