A Grace Klinika 17. évada valós koronavírus-járvánnyal kapcsolatos történeteket dolgoz fel

A legnépszerűbb kórházi sorozat, a Grace Klinika 17. évadának forgatása szeptember második hetében kezdődik el.

Dr. Meredith Grey visszatér

Talán többekben is felmerült, hogy vajon mit kezd majd a sorozatipar, azon belül is az orvosi sorozatok a koronavírus-járvánnyal? Hamarsan kiderül, ugyanis a filmes kényszerszünet után a Grace Klinika stábja is hamarosan visszatér a munkába. Az ABC csatorna orvosi sorozatának forgatása szeptember második hetében kezdődik Los Angelesben, tudta meg a Variety.

grace klinika meredith grey koronavirus
Ellen Pompeo, azaz Dr. Meredith Grey a Grace Klinika 1., 5., 11. és 16. évadában

Még nem tisztázott azonban, mikor kerülhet képernyőre a sorozat. A folytatás híre alig egy héttel azután érkezett, hogy az ABC bejelentette az őszi programtervét, amelyben azonban még nem szerepelt a Grey’s. A saját gyártású sorozatok terén az ABC ezzel bebiztosította pozícióját a rivális csatornákkal szemben: Meredith-ék kalandjain túl A Goldberg család, az A Million Little Things, a Doktor Murphy és a Big Sky már biztosan folytatódni fognak.

Az HBO Max bejelentette a Jóbarátok forgatásának várható időpontját

A Jóbarátok című kultsorozat befejező része óta folynak a találgatások, hogy vajon megérné-e folytatni a sitcom sorozatot vagy sem. Az év elején az HBO bejelentette, hogy egy különleges résszel folytatódik, majd mindenki kedvenc sorozata. A Jóbarátok sztárja, Jennifer Aniston pedig azzal lepte meg rajongóit, hogy egy kis jótékonykodásért cserébe a szerencsés rajongók bepillanthatnak a forgatási munkálatokba.

A Grace Klinika forgatása márciusban maradt abba a koronavírus-járvány miatti forgatási stop miatt, ezért a 16. évad mindössze négy részre redukálódott. Az utolsó részt áprilisban vetítette le a csatorna. Egy hónapja a sorozat sztárja, Ellen Pompeo elárulta, hogy a televíziózás történetének leghosszabb orvosi sorozata néhány hét múlva folytatódik.

A Covid-19 lesz az egyik főszereplő

Krista Vernoff, a sorozat executive producere egy tévés beszélgetés során elmondta, hogy mindenképpen szó lesz a sorozatban a koronavírus-járványról.

Becoming a first-time grandma is a special milestone and the Beaumont, Trenton team didn’t let the COVID surge in June keep this grandma from seeing her grandchild, Jackson. Our security team pointed out which room he was in and his mom and Dr. Angelique Ellison helped grandma get her first glimpse of the new baby boy! #BeaumontHealth #newborn #grandma #firsttimegrandma #commitment #COVID19 #TrentonMI #obgyn

No Description

„Olyan nincs, hogy egy régóta futó, népszerű orvosi sorozat ne foglalkozzon korunk legégetőbb egészségügyi problémájával. Lehetőség és egyben felelősségünk is, hogy elmondjunk néhány történetet” – nyilatkozta a producer.

Arnold Schwarzenegger először vállal tévés sorozatszerepet

Arnold Schwarzenegger számára ez lesz az első televíziós sorozatszerepe, a munkálatok során vezető produceri feladatot is vállalt – erősítette meg a . A magyar származású Rachel Weisz is hasonló cipőben evez, hiszen a Két test egy lélek televíziós adaptáció főszerep lesz Weisz nek is az első tévés szerep.

A sorozat készítői mindig is kapcsolatban álltak igazi orvosokkal, akik a valóságban velük megtörtént kórházi esetekről meséltek. Most azonban olyan történeteket hallhattak, amelyek minden eddigi filmre vitt eseményt felülírnak.

New Season Coming Soon. Thursdays on ABC.

No Description

„Az egészen elsápadt orvosok szó szerint remegnek és próbálják visszatartani a könnyeiket. Úgy beszélnek, mintha háború lenne, amelyre nincsenek felkészítve” – árulta el Vernoff. Az egyetlen kivétel a sorozatbeli Owen Hunt (Kevin McKidd), aki Irakban szolgált az amerikai hadseregben. Vernoff hozzátette, hogy nagyon alaposan átbeszélték a stábbal ezt a különleges helyzetet, hogy dr. Hunton kívül mindenkinek teljesen ismeretlen, háborús szintű terhelés alatt kell majd helytállni.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból