Billie Joe Armstrong punk-rock bandája a Father of All Motherfuckers című albumuk első számát adta elő főműsoridőben, írja az NME. Egyúttal a megaturné első állomásait is bejelentették.

A héten jelentette be 13. stúdiólemezét, a Father of All Motherfuckers-t a Green Day, ami 2020. február 7-én jelenik meg. Az azonos című debütáló dalt Jimmy Kimmel showműsorában adták elő élőben, és – vélhetően a televíziós műsorsáv miatt – cenzúrázva.

Billie Joel Armstrong Green Day Father Of All Motherfuckers Hella Mega Tour
Billie Joe Armstrong, A Green Day Frontembere / Fotó: Getty Image

Az amerikai együttes egyúttal bejelentette a Hella Mega Tour koncertturnét, melyet a Fall Out Boy-al és a Weezer-el közösen csinálnak végig. A turnén a The Interrupters is vendégszerepet kap.

Ivanka Trump, aki egyszer hallotta a Green Dayt a limója rádiójában, és punk lett / ContextUs

Anya nem nagyon örült neki, csak rám nézett és rögtön el is rohant a közeli drogérába, hogy vegyen egy doboz Nice ‘n Easy-t. – tette hozzá. Elmondása szerint a gardróbja tele volt szaggatott farmerrel és flannel inggel. A First Daughter ugyancsak ecsetelte, hogy mennyire szerette a Nirvanát, mikor punk volt.

A trió koncertjei Európában kezdődnek majd júniusban, érintve Írországot és az Egyesült Királyságot. Június végétől pedig Észak-Amerika irányába haladnak tovább. Viszont szólóban Billie Joe Armstrongék már márciusban a húrok közé csapnak.

No Title

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

Green Day utoljára 2017-ben lépett fel a Revolution Radio Tour keretében, ami Budapestet is érintette. Az új turné eddig bejelentett dátumai között egyelőre nem szerepel magyarországi fellépés. A lista azonban nem végleges, vagyis a hazai rajongóknak van okuk reménykedni.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet