Hallgatom Jimmy Kimmel műsorában tért vissza a Green Day

Jimmy Kimmel műsorában tért vissza a Green Day

Promóció

Billie Joe Armstrong punk-rock bandája a Father of All Motherfuckers című albumuk első számát adta elő főműsoridőben, írja az NME. Egyúttal a megaturné első állomásait is bejelentették.

Promóció
- Advertisement -

A héten jelentette be 13. stúdiólemezét, a Father of All Motherfuckers-t a Green Day, ami 2020. február 7-én jelenik meg. Az azonos című debütáló dalt Jimmy Kimmel showműsorában adták elő élőben, és – vélhetően a televíziós műsorsáv miatt – cenzúrázva.

Billie Joe Armstrong, a Green Day frontembere / Fotó: Getty Image

Az amerikai együttes egyúttal bejelentette a Hella Mega Tour koncertturnét, melyet a Fall Out Boy-al és a Weezer-el közösen csinálnak végig. A turnén a The Interrupters is vendégszerepet kap.

Ivanka Trump, aki egyszer hallotta a Green Dayt a limója rádiójában, és punk lett / ContextUs

Anya nem nagyon örült neki, csak rám nézett és rögtön el is rohant a közeli drogérába, hogy vegyen egy doboz Nice ‘n Easy-t. – tette hozzá. Elmondása szerint a gardróbja tele volt szaggatott farmerrel és flannel inggel. A First Daughter ugyancsak ecsetelte, hogy mennyire szerette a Nirvanát, mikor punk volt.

A trió koncertjei Európában kezdődnek majd júniusban, érintve Írországot és az Egyesült Királyságot. Június végétől pedig Észak-Amerika irányába haladnak tovább. Viszont szólóban Billie Joe Armstrongék már márciusban a húrok közé csapnak.

Green Day – Father of All…

Green Day perform Father of All…

Green Day utoljára 2017-ben lépett fel a Revolution Radio Tour keretében, ami Budapestet is érintette. Az új turné eddig bejelentett dátumai között egyelőre nem szerepel magyarországi fellépés. A lista azonban nem végleges, vagyis a hazai rajongóknak van okuk reménykedni.

Promóció
ForrásNME
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3