Billie Joe Armstrong punk-rock bandája a Father of All Motherfuckers című albumuk első számát adta elő főműsoridőben, írja az NME. Egyúttal a megaturné első állomásait is bejelentették.

Hirdetés

A héten jelentette be 13. stúdiólemezét, a Father of All Motherfuckers-t a Green Day, ami 2020. február 7-én jelenik meg. Az azonos című debütáló dalt Jimmy Kimmel showműsorában adták elő élőben, és – vélhetően a televíziós műsorsáv miatt – cenzúrázva.

Billie Joe Armstrong, a Green Day frontembere / Fotó: Getty Image

Az amerikai együttes egyúttal bejelentette a Hella Mega Tour koncertturnét, melyet a Fall Out Boy-al és a Weezer-el közösen csinálnak végig. A turnén a The Interrupters is vendégszerepet kap.

Ivanka Trump, aki egyszer hallotta a Green Dayt a limója rádiójában, és punk lett / ContextUs

Anya nem nagyon örült neki, csak rám nézett és rögtön el is rohant a közeli drogérába, hogy vegyen egy doboz Nice ‘n Easy-t. – tette hozzá. Elmondása szerint a gardróbja tele volt szaggatott farmerrel és flannel inggel. A First Daughter ugyancsak ecsetelte, hogy mennyire szerette a Nirvanát, mikor punk volt.

A trió koncertjei Európában kezdődnek majd júniusban, érintve Írországot és az Egyesült Királyságot. Június végétől pedig Észak-Amerika irányába haladnak tovább. Viszont szólóban Billie Joe Armstrongék már márciusban a húrok közé csapnak.

Green Day – Father of All…

Green Day perform Father of All…

Green Day utoljára 2017-ben lépett fel a Revolution Radio Tour keretében, ami Budapestet is érintette. Az új turné eddig bejelentett dátumai között egyelőre nem szerepel magyarországi fellépés. A lista azonban nem végleges, vagyis a hazai rajongóknak van okuk reménykedni.

Hirdetés