Gregor Bernadett úgy érzi, sokkal jobban tud már magára hagyatkozni és nem érdekli, hogy az emberek fejében milyen kép alakult ki róla.

Elégedett magával és a szerepével az életben

Gregor Bernadett a Borsnak adott interjút, amelyben elmondta, hogy rengeteg időt és energiát pazarolt el arra, hogy az emberek véleményével foglalkozzon. Rájött, hogy a lényeg, szeresse önmagát, így a környezete is elfogadóbb lesz.

40 éves korom után kezdtem el azt érezni, hogy a megfelelési kényszerből fakadó szorongás és feszültség oldódik bennem

– tette hozzá.

Élvezi a magányosságot és megrémiszti az emberi kapcsolatoktól való függőség. Jobban szeret otthon lenni a kisfiával, mintsem elmenni valakivel egy találkozóra. Ezzel együtt pedig nem aggódik amiatt, hogy egyedül marad. “Nem akkor kell szeretni magunk, ha valaki kiegészít” – állította.

Gregor-Bernadett-Elete-Interju-Vallomas-3
Bernadett Kisebbik Fiával, Álmossal 2016-Ban / Fotó: Ras Archívum

Két fia van, Bence és Álmos, akikkel kapcsolatban úgy gondolja, hogy bármit megoszthatnak vele, jó a viszonyuk. Mostmár kisebbik fia, Álmos is 15 éves, úgyhogy szállingóznak el otthonról, de meg van közöttük a bizalom. Fő az, hogy elérhetőek maradjanak telefonon.

Családi múlt és karrier

Gregor Bernadett elmondta, hogy az édesapjáról igen, de édesanyjáról viszont ritkán beszél. Ez főleg azért van, mert édesanyja nagyon régen halt meg és messzinek tűnik. Viszont gondoskodó anyaként maradt meg az emlékeiben, akinek a család volt az első.

Gondoskodó anyaként felkelt hajnalban, hogy a munka előtt megfőzze nekünk a kétfogásos ebédet. Nem támasztott elvárásokat felém, nem volt abból probléma, ha netán hármast hoztam matekból, vagy nem csináltam rendet a szobámban. Én sem csesztettem ezzel a gyerekeimet

– mesélte a színésznő.
Arra a kérdésre, hogy mit tenne, ha egyik napról a másikra nem lehetne színésznő, azt válaszolta, hogy nem kapna a szívéhez. Otthon maradhatna az állataival és gyermekeivel. Ennyihez ragaszkodik csak az életben, másról le tud mondani.
Gregor-Bernadett-Elete-Interju-Vallomas
A Néma Leventében, 2002-Ben / Fotó: Mti

“Nem járok castingokra, a másokkal való megversenyeztetésben sem vagyok jó. Persze Kleopátrát örömmel eljátszanám, de nincs semmi baj, ha nem jön össze. Az Új Színházban, a Kék róka című darabban például Cecile-t alakítom, ami zseniálisan jó szerep” – tette hozzá.

Végül elárulta, hogy a karrierjével kapcsolatban a Jászay Mari-díjra a legbüszkébb, ez volt az, amire vágyott és sokat küzdött érte. Úgy gondolja, hogy azáltal lehet önmaga, hogy azokat a dolgokat csinálta végig, amiket eddig. Nem változtatna semmin, a jó és rossz is egyaránt a sajátja és ez így teljes.

Mint beszámoltunk róla, egy előző interjúban az aktfotóiról és a Playboy-ban való szerepléséről mesélt. Bár sokat keresett vele, nem a pénzért csinálta és hozzátette, hogy mostmár ennyi idősen nem is vetkőzne le újra, kiöregedett a műfajból.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet