Grimes a gyermekére bízza, hogy eldöntse saját nemét

Egyelőre kevesen döntenek úgy, hogy nem kategorizálják egyérteműen férfiként vagy nőként születendő gyermeküket. Grimes, a szokatlan hangzásvilágú számaival széles rajongóbázist szerző előadóművész most erre az elhatározásra jutott.

Egy szokatlan döntés

Grimes Delete Forever
Grimes / Fotó: Vice

Az énekesnő, aki Elon Musk, a Tesla vezérigazgatójának barátnője babát vár. Mindeközben a Miss Anthropocene nevű új albuma is megjelent.

Az egyik új számára például a legendás brit zenekar, az Oasis is hatást gyakorolt, egészen pontosan Wonderwall című számuk. Ez a dala egy opiáttúladagolásban elhunyt barátjának állít emléket, aki akkor halt meg, amikor Grimes 18 éves volt.

Az előadóművésznek nem csak a zeneszerzés során támadnak szokatlan ötletei. Még saját hologramturné ötletét is felvetette, aminek alkalmazását szerinte nem kizárólag halott zenészekre lehetne igénybe venni.

Egy rajongója megkérdezte a Twitteren keresztül, hogy a születendő gyermek lány lesz vagy fiú. Az énekesnő a következő választ adta: „Majd eldönti, hogy mi a saját sorsa és identitása.”

Ezzel arra utalt, hogy nem szeretné egyértelműen kijelenteni a gyermeke nevét, akinek erről az elképzelései idő közben megváltozhatnak – írja a Harper’s Bazaar. Ilyen döntést igen kevés szülő hoz meg, ezért kár „genderlobbit” kiáltani.

A név, amire a világ még nem készült fel

Lehet, hogy kijelentését érő negatív kommentek miatt, az is lehet, hogy egész más miatt, de a tweet azóta már nem elérhető. Grimes törölte azt.

Grimes nem jön zavarba a terhességtől, ha új albumról van szó

Grimes nem jön zavarba a terhességtől, ha új albumról van szó Elon Musk barátnője áldott állapotban Grimes, zenei előadó és nem mellesleg Elon Musk barátnője. A hölgy január 8-án jelentette be áldott állapotát, most megosztott néhány képet a telt idomairól. Állapotával kapcsolatban úgy nyilatkozott, hogy ez egyfajta megpróbáltatás, írja a Dazed .

 

Mindenesetre, ha a születendő baba neme nincs meg, a nevében már annál biztosabb. Azonban ezt nem szeretné idő előtt a nyilvánosság tudtára adni.

Elmondta néhány ismerősének, és mindenkitől negatív visszajelzéseket kapott. Attól fél, hogy az emberek gúnyt fognak űzni a névből, ami szerinte „zseniális”, csak egyelőre túl szokatlannak hat.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból