Grimes és a milliárdos tech-vállalkozó, Elon Musk négy év után szakítanak.

Szakításban vannak

Grimes és Elon Musk a múlt héten jelentették be, hogy félig már különváltak útjaik a milliárdos üzletember bokros teendői miatt, írja a LADBible. Ám úgy tűnik, a szakítás egyelőre egyik érintettet sem rázta meg különösebben.

„A Jupiter egyik holdját, az Európát tervezem az űrbeli leszbikus közösség tagjaival benépesíteni, Elontól teljesen függetlenül” – osztotta meg új életének terveit a sajtóval a 33 éves énekesnő néhány nappal azután, hogy Muskkal bejelentették, kapcsolatuk zátonyra futott.

Grimes Elon Musk Szakitas

Elon Musk hangsúlyozta, hogy egyelőre csak félig váltak külön, még mindig szeretik egymást, gyakran találkoznak és jó viszonyt ápolnak. A szétválás okának elsősorban a SpaceX és a Tesla körüli elfoglaltságait nevezte meg, amelyek sokszor Texas-ba szólítják, de gyakran kell üzleti útra mennie a tengeren túlra is. Párja viszont leginkább Los Angeles-ben tartózkodik.

Grimes és Elon Musk közös gyermeke másfél éves

A pár négy éve kezdett el járni, és 2020 májusában született meg közös fiuk, akit X Æ A-Xii-nek neveztek el. Eredetileg a X Æ A-12 nevet szerették volna adni a születendő babának, de a kaliforniai törvények szerint a személynevek nem tartalmazhatnak arab számokat. Claire Elise Boucher, vagyis Grimes az Instagramon jelentette be a gyerek nevét egy követője kérdésére.

„A párom találta ki a nevet. Először csak az X-et, majd az Æ-t is, amit es-nek ejtünk. Az A-12-t már én tettem hozzá” – nyilatkozta korábban az apa, Elon Musk.

A SpaceX és a Tesla vezérigazgatójának első felesége Justine Wilson író volt, akitől öt gyermeke született, a 17 éves ikrek, Griffin és Xavier, valamint a 15 éves hármasikrek, Damian, Saxon és Kai. 2010-ben Talulah Riley színésznőt vette feleségül, akitől két év múlva elvált. 2013-ban újra megházasodtak, és 2016-ban ismét elváltak.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet