Grimes új dalát az opiátfüggőség és az Oasis együttes inspirálta

Grimes új dalát az opiát túladagolásban elhunyt barátja és az Oasis Wanderfall című száma inspirálta.

Törlés örökre

Éles ellentétben a korábbi kislemezeken hallható My Name Is Dark és a 4AEM című dalok intenzitásával, a várandós énekesnőnk, Grimes új számában, a Delete Foreverben az akusztikus gitár és a country hangulat uralkodik.

Grimes delete forever
Grimes / Fotó: Vice

Az énekesnő egy interjúban beszámolt arról, hogy a szerzeményt személyes élmény inspirálta: egy barátját vesztette el opiáttúladagolásban.

Grimes nem jön zavarba a terhességtől, ha új albumról van szó

Grimes nem jön zavarba a terhességtől, ha új albumról van szó Elon Musk barátnője áldott állapotban Grimes, zenei előadó és nem mellesleg Elon Musk barátnője. A hölgy január 8-án jelentette be áldott állapotát, most megosztott néhány képet a telt idomairól. Állapotával kapcsolatban úgy nyilatkozott, hogy ez egyfajta megpróbáltatás, írja a Dazed .

„Néhány barátom szó szerint eltávozott. Az egyik barátom akkor halt meg opiátfüggőség okozta komplikációkban, amikor 18 éves voltam” – számolt be szomorúan az esetről Grimes.

Rajong az Oasis-ért

Grimes gyakorlatilag  Lil Peep rapper halálának estéjét írta a dalt.  Lil Peep drogtúladagolásban vesztette életét 21 évesen, egy turné során.

Grimes – Delete Forever (Official Video)

https://grimes.ffm.to/deleteforever New album ‘Miss Anthropocene’ out now: https://grimes.ffm.to/missanthropocene Music written, produced, performed & engine…

Az énekesnő elárulta, hogy sokat dolgozott még a dalon, amíg elérte végleges formáját, amelyet igyekezett country stílusban interpretálni. Mivel Grimes rajong az Oasisért, ezért nagy hatással volt rá az együttes Wonderwall című száma, írja a Vice.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból