46 évesen hunyt el  az ismert szerb rapper, Gru, aki a Dunába esett bele.

Hétfő délután halt meg a szerb rapper, Dalibor Andonov, ismertebb nevén, Gru.

Gru Rapper Dunába Esett Rapper
Gru

A 46 éves zenész Belgrád egyik városrészében, Zimonyban kite szörfözött, és annyit tudni, hogy a barátai kihúzták a vízből, hívták a mentőket, akik már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Megerősítették, hogy elhunyt Bushwick Bill rapper, akinek hamis halálhírét keltették két napja

Bushwick Bill, a Geto Boys tagja 52 évesen, hasnyálmirigyrákban elhunyt, hétfőn. A rapper halálát a szintén Geto Boys-tag, Scarface jelentette be Instagram-oldalán, még vasárnap. Ezt követően a világsajtó is megosztotta oldalán a halálhírt, azonban a fia cáfolta mindezt. – írta Instagram-oldalán Bushwick Bill fia.

Egy szemtanú azt mondta a szerb Telegrafnak, hogy Gru deszkájakét-háromszor is a magasba repült a hirtelen jött, nagy erejű széllökések miatt.Szerinte a kötélzet fogantyúja vághatta fejbe, amikor a levegőben volt, ezért nem is tudott rendesen, a deszkával vízre érkezni.

Gru – Bicu Tu – (Official Video 1996)

Label: Komuna Zabranjeno svako kopiranje video i/ili audio snimaka i postavljanje na druge kanale! Music: lyrics: Arr: Video:

A helyi vizessport klub vezetője annyit mondott, hogy a baleset nem náluk, Zimonynál történt, hanem korábban, és csak odahúzták a barátai hajóval.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet