A Ridley Scott rendező közreműködésével készülő Gucci-film jogait az MGM filmstúdió szerezte meg.

Lady Gaga lehet a film sztárja

Lady Gaga azért folytat tárgyalásokat a stúdióval, hogy továbbra is a projekt sztárja maradhasson, a filmet az MGM a 2021-es hálaadás idején szeretné a mozikban tudni, írja a Variety. Az énekesnő Maurizio Gucci volt feleségét, Patrizia Reggianit alakítaná, akit a gyilkosságért elítéltek.

Lady Gaga Patrizia Reggiani
Lady Gaga És A Fekete Özvegy: Patrizia Reggiani / Fotó: Blasting News

A film a Scott Free Production égisze alatt készül majd, amely Ridley Scott és felesége Giannina Scott producerek közös vállalkozása. A forgatókönyvet Roberto Bentivegna írja Sara Gay Forden The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed (A Gucci-ház: A Gyilkosság, Őrület, Csillogás és Kapzsiság szenzációs története) című könyve alapján.

Az MGM nyitott az eredeti tartalmak felé

A projekt akkor került a stúdió látószögébe, amikor Michael De Luca lett az MGM vezetője januárban. De Luca korábban olyan filmeknek volt a producere, mint A szürke ötven árnyalata vagy a Phillips kapitány.

Lady Gaga belebújik Gucci gyilkosa bőrébe Ridley Scott új filmjében

Ridley Scott új filmjében Maurizio Gucci meggyilkolásának történetét meséli el, amelyben Gaga alakítja a férfi volt feleségét, akit a gyilkossággal vádoltak és ítélték el. A Gucci-divatház akkori vezetőjét az irodájában lőtte le egy bérgyilkos. Két évvel később Patrizia Reggianit letartóztatták és 29 év börtönbüntetésre ítélték a férje halálában való közrejátszás miatt.

Az elmúlt években a stúdió a Ben-Hurhoz hasonló nagyobb költségvetésű remake-ekre és a James Bond-filmek gyártására koncentrált. De Luca felbukkanásával úgy tűnik a stúdió érdeklődése az eredeti tartalmak felé fordult. Az MGM legújabb James Bond-menete a Nincs idő meghalni áprilisban került volna a mozikba, de a koronavírus-járvány miatt novemberre kellett halasztaniuk a bemutatót.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet