A kisváros, ahol különös események történnek – Guillermo del Toro új horrorfilmjét már bemutatták Amerikában

Guillermo del Toro új horrorfilmjét André Øvredal rendezővel közösen készítette el, Lidérces mesék éjszakája címmel, írja a Collider.

A Lidérces mesék éjszakája (Scary Stories to Tell in The Dark) című filmet már vetítik az amerikai mozik. A film producere Guillermo del Toro, míg a rendezést ezúttal A trollvadász alkotójára,  André Øvredalra bízta. Toro új filmje Alvin Schwartz világhírű könyvsorozata alapján készült.

Liderces Mesék Éjszakája
Lidérces Mesék Éjszakája / Fotó: Vox

A film főszereplői Zoe Colletti, Gabriel Rush, Austin Abrams, Austin Zajur, Natalie Ganzhorn, Dean Norris és Javier Botet.

A Trollvadász
André Øvredal Norvég Rendező A Trollvadász Című Filmmel Vált Ismerté / Fotó: Movie.hu

A film rendezője a norvég származású André Øvredal, aki hazájában olyan filmekkel tette le névjegyét, mint A trollvadász. A brit producerek is felfigyeltek rá, így 2016-ban A boncolás című thrillert már Angliában rendezhette.

A víz érintése: Minden nő ilyen szerelemre vágyik? – Kritika

Melyik nő ne ábrándozott volna már egy olyan férfiről, aki olyannak lát bennünket, amilyenek vagyunk, és úgy fogad el, ahogy vagyunk?! A bibi csak az, hogy ilyen férfi nincs. Még Guillermo del Toro A víz érintése című legújabb filmjében sem.

A Lidérces mesék éjszakájának története az 1968-as Amerikába kalauzolja el a nézőt, ahol egy Mill Valley nevű kisvárosba különös események történtek a Bellows családdal, már generációk óta.

Lidérces mesék éjszakája – magyar szinkronos előzetes #1 / Horror

Lidérces mesék éjszakája magyar szinkronos előzetes / Mozis poharak topperrel, popcorn vödrök, plakátok a MoziShop.hu-nál ☞ https://www.mozishop.hu Mikor les…

Egy Sarah nevű lány könyvben jegyzi le a vele történt borzalmakat a család kastélyában. A könyvben leírtak úgy tűnik, valósággá válnak, amikor egy csoport tinédzser felfedezi Sarah borzalmas otthonát.

Guillermo Del Toro
Del Toro A Víz Érintése Című Filmjéért Megkapta Az Oscar-Díjat / Fotó: Hollywood.com

Természetesen az Oscar-díjas Guillermo del Toro sem vonult vissza a rendezéstől, és már dolgozik következő produkcióján Nightmare Alley című drámán, olyan sztárokkal, mint Cate Blanchett Willem Dafoe, Ron Perlman, Bradley Cooper.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk