Nézem Film Jövőre debütál Guillermo del Toro Trollvadászok animációjának mozis verziója

Jövőre debütál Guillermo del Toro Trollvadászok animációjának mozis verziója

Promóció

A horrorfilmrendező, Guillermo del Toro készíti a Trollvadászok animáció moziverzióját, Trollhunters: Rise of the Titans címmel.

Több sorozat világa fonódik össze

Promóció
- Advertisement -

A trollok nagy népszerűségnek örvendenek a filmrajongók körében, amit alátámaszt a Trollok a világ körül című animációs film hatalmas sikere is.

Guillermo del Toro olyan rémisztő hangulatú filmekről ismert, mint A faun labirintusa, a Pokolfajzat vagy A víz érintése, amelyért rendezői Oscar-díjat érdemelt. Del Toro a producere a 2016 óta futó animációs sorozatnak, a Trollvadászoknak is. Ennek moziváltozatát jelentette be 2021-re a Dreamworks animációs részlege és a Netflix.

/ Kép: Dreamworks animation

A kalandfilm munkálatai már jelenlegi is zajlanak a del Toro által megálmodott Tales of Arcadia-trilógia és a Varázslók: Arcadia meséi című sorozatok világain alapulva, írja a Variety. A sorozatban három barát fedezi fel, hogy városuk, Arcadia alatt a jó és a rossz trollok harca zajlik.

Évtizedes tapasztalattal vágnak neki a mozifilmnek

A moziverzióját, a Trollhunters: Rise of the Titans-t (Trollvadászok: Titánok felemelkedése) Johane Matte, Franisco Ruiz Velasco és Andrew L. Schmidt rendezik. A producere pedig del Toro lesz.

Guillermo del Toro új horrorfilmjét már bemutatták Amerikában

A Lidérces mesék éjszakája (Scary Stories to Tell in The Dark) című filmet már vetítik az amerikai mozik. A film producere Guillermo del Toro, míg a rendezést ezúttal A trollvadász alkotójára, André Øvredalra bízta. Toro új filmje Alvin Schwartz világhírű könyvsorozata alapján készült.

Del Toro szerint a Trollvadászok egy évtizeddel ezelőtt elkötelezte magát amellett, hogy kiterjessze a televíziós 3D-animációs sorozatok lehetőségeit. Ezért részletes mitológiát és karaktereket dolgoztak ki a sorozatokhoz, amelyek világai most összekapcsolódnak a mozifilmben.

Promóció
ForrásVariety
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3