Ezzel vége Az ugrás-nak.
Jó ötlet volt az RTL-től, hogy ismét egy komoly vetélkedőt tettek képernyőre, Gundel Takács Gábor műsorát hamar megkedvelték a nézők, azonban most kiderült, hogy meg vannak számlálva a napjai – hamarosan itt a vége.
Mint köztudott, Az ugrás készítői nem Magyarországon, hanem Hollandiában vették fel az adásokat, emiatt pedig az egész stábot, és 270 játékost utaztattak ki.
A nézők bizonyára abban bíztak, hogy az RTL most egészen a nyári időszakig képernyőn fogja tartani a kvízműsort, de sajnos csalódniuk kell.

Gundel Takács Gábor vetélkedőjének legutóbbi adásában is bőven voltak izgalmas pillanatok: miközben Az ugrás kapitánya, József félelmein túllépve sikeresen teljesítette a 10. szintet és hazavitte az 5 millió forintos főnyereményt, voltak olyanok is, akik nem voltak ennyire szerencsések. Magabiztosságuk ellenére több játékos is a mélybe zuhant.

Az ugrás csapatkapitánya ügyesen taktikázva eljutott az utolsó szintig, ahol hiába élhetett volna egy segítséggel, úgy döntött, enélkül veti magát a mélybe. „Egyszer állok itt” – magyarázta döntését, majd választott.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet