Gwyneth Paltrow vagina illatú gyertyát dobott piacra

Gwyneth Paltrow piacra dobott egy “vagina” illatú gyertyát. Pontosabban az van a termékre írva: “Olyan az illata, mint a vaginám.”

Gwyneth Paltrow gőzölné a vaginákat

gwyneth paltrow vagina gyertya rendelés
Gwyneth Paltrow / Fotó: Getty Images

A Netflix új sorozata, de legalábbis annak posztere szerint a Gwyneth Paltrow színésznő már nemcsak gőzölni akarja a vaginánkat, de bele is mászik. És nagyon úgy néz ki, hogy mostantól mindig ezt teszi majd, mert azt állítja, teljes mértékben abbahagyja a színészkedést. Sőt, állítása szerint már tizenöt éve abbahagyta.

No Title

Gwyneth Paltrow welcomes you to The Goop Lab on January 24 pic.twitter.com/ZzeEEbAy9L

Nem tudni, hogy médiahackről van szó, vagy egyszerűen elcsúszott valami a színésznőnél az utóbbi időben. Mindenesetre ezúttal a cége, a Goop vagina illatú gyertyát dobott piacra.

A cikk a következő oldalon folytatódik, lapozz!

Te megvennéd?

gwyneth paltrow vagina gyertya
“Olyan illata van, mint a vaginámnak!” / Fotó: Goop

A weboldalon a leírásból kiderül, hogy úgy született ez az egész, hogy Douglas Little parfümkészítővel éppen próbálták megalkotni a cég új parfümét, de amikor megszagolta Paltrow az egyik tesztelt illatot, azt mondta, hogy olyan szaga van, mint a vaginának.

Végül arra jutottak, hogy parfümnek nem jó, de illatgyertyának tökéletes lesz az illat,amit csak vicces, fantasztikus, szexi, gyönyörűen kiszámíthatatlan jelzőkkel jellemeznek.

Ha kíváncsi vagy, hogy az Oscar-díjas színésznő szerint milyen illata van a vaginának, akkor potom 75 dollárért, vagyis nagyjából 20 ezer forintnyi összegért megtudhatod a Goop webshopból.

Vaginák énekelnek ebben a szürreális videóban / ContextUs

Míg a korábbi reklámok mind szégyellni való dologként állították be a menstruációt, illetve a női nemi szerveket a Libresse kampánya szerint ideje a maga természetességében szemlélni és ünnepelni mindent, ami a vaginát nagyszerűvé teszi. Mer än hälften tycker inte att deras vulva är perfekt. Men det finns bara en perfekt vulva, din!

A termék egyébként a cég egy rendezvényén már debütált és hamar elkapkodták, szóval ezek alapján az emberek hajlandóak sokat is fizetni azért, hogy vaginát szagolhassanak.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból