Gyémántokkal burkolt repülőgép az Emirates flottájában? Miért ne!

Az Emirates légitársaság olyan gyémántokkal burkolt repülőgépet mutatott be közösségi oldalán, amitől mindenkinek elakad a lélegzete!

Futótűzként terjedt az interneten az a kép, amely az Emirates légitársaság gyémántokkal kirakott repülőgépéről készült.

https://twitter.com/emirates/status/1069973366759669761

A Boeing 777-es típusú gép önmagában is elég impozáns látványt nyújt, de még inkább gyémánt és kristály burkolattal, ahogy az a Sara Shakeel által készített képen látható. A közösségi média felhasználónak ezrei csodálhatták meg ezt a legújabb típust, amely épp a légitársaság terminálján parkol.

A világ leghosszabb nonstop repülőjárata fullextrásan felszállásra kész

A Singapore Airlines SQ22 járata csütörtökön teszi meg először a 16.700 kilóméretes utat egy Airbus A350-900ULR fedélzetén Szingapúrból New Yorkba. Az Airbus-t, amely 20 óra megszakítás nélküli repülésre képes, úgy tervezték, hogy kevesebb üzemanyagot használjon. Valójában nem új járatról van szó, mivel ez a szolgáltatás korábban már elérhető volt a Singapore Airlines-nál.

Viszont sok emberben felmerült a gondolat, hogy a kép hamisítvány. Nem is alaptalanul. Hiszen az Emirates által megosztott kép egy műalkotás, amelyet Sara Shakeel álmodott meg. Shakeel kisasszony több mint 400.000 követővel büszkélkedhet az Istagramon. És rengeteg olyan fotót készített már, amely gyémántokkal ékesített tárgyak, képek, épületek és mindenféle szemet gyönyörködtető dolog látható.

Emirates
Gyémánt burkolatú repülőgép / fotó: Sara Shakeel

A szemkápráztató repülőgép képét természetesen az Emirates légitársaság is posztolta saját közösségi oldalán.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból