Fenyegető üzenetet hagyott apjának, amiért másfajta szendvicset csomagolt neki ebédre

Fenyegető üzenetet hagyott apjának, aki másfajta szendvicset csomagolt neki ebédre A tízéves lány apukája úgy döntött, a változatosság kedvéért marhasültes szendvicset csomagol lányának a szokásos csirke helyett. A kislány nem volt elragadtatva, fenyegető üzenetet küldött vissza.

Az apuka próbált egy kis változatosságot csempészni az ebédcsomagolásba

A gyermek anyukája osztotta meg Facebookon a számonkérő üzenetet, amiről a Mirror is beszámolt. A poszt rövidesen több ezer lájkot zsebelt be magának.

A kislány általában csirkés szendvicset visz magával az iskolába, de az apja úgy döntött, jól jön a változatosság, ezért gondosan elkészített marhasültes szendvicset csomagolt mindhárom gyerekének. A másik két gyereknek nem volt problémája a változással, de a lány kicsit sem volt elragadtatva.

Fenyegető üzenettel válaszolt a szendvicsre

Hirdetések
A zacskót egy kézzel írt üzenettel ellátva adta vissza, amin ez állt: „Mégis mi ez? Ne adj nekem többet ilyet, különben!”. Az anyuka bejegyzése szerint az apuka nem vette magára, a kislány és közte nem szokatlanok a sajátos viccelődések.
Gyerek Apa Fenyegeto Uzenet Szendvics Ebed 1
A hozzászólók többsége teljesen odavolt az figyelmeztető üzenetért. Volt, aki azt tanácsolta, amikor a kislány rosszul viselkedik, fenyegessék azzal, hogy megint marhasültes szendvicset fog kapni, mások csak hangsúlyozták, hogy nehogy újra elkövessék ezt a hibát. Egy kommentelő úgy gondolta, tiszteletlenség volt a gyerektől ilyen üzenetet írni, de az anyuka azt mondta, büszke rá, hogy lánya tudja, mit akar.
Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet