Egy 10 éves lány elrablásának gyanújáról készült felvételt hozták nyilvánosságra a rendőrök, akik úgy vélik, hogy ez volt a második kísérlet ugyanazon lány elrablására.

A rendőrség közzétett egy térfigyelő kamerák által rögzített videót egy 10 éves kislányról, amint megszökik feltételezett emberrablóktól, írja a DailyStar.

A hatóságok azt állítják, hogy továbbra is keresik a gyanúsítottat, és elmondták, hogy az incidensek múlt szerdán és csütörtökön történtek a floridai Fort Lauderdale-ben, nem messze egy általános- és középiskolától.
A Fort Lauderdale-i Rendőrkapitányság tájékoztatása szerint szerdán egy férfi odament a fiatal lányhoz, aki iskolába tartott, és “cukorkával, pénzzel és egyéb tárgyakkal próbálta elcsábítani, amit a lány elutasított”. A rendőrség tájékoztatása szerint a gyanúsított megpróbálta megragadni a lányt, de sikerült elfutnia, és úgy jellemezte, hogy a gyanúsított egy fekete, teherszállító típusú furgont vezetett, ablakok nélküli tolóajtókkal.

A férfi a rendőrség szerint másnap is megkísérelte elrabolni a lányt, aki ezúttal is sikeresen elszaladt támadója elől. Egy járókelő észrevette az esetet, és azt mondta a lánynak, hogy meneküljön, és értesítse a hatóságokat. A lány a második feltételezett emberrablás után jelentette be az első esetet is.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet