Kamerára vette, ahogy az apja megveri, hogy higgyenek neki a bíróságon

A kutyáját próbálta megvédeni a 14 éves lány.

Nem először bántalmazta a lányát

gyerekbántalmazás

D. Becnel nem először bántalmazta 14 éves lányát, aki többször próbált feljelentést tenni, aminek nem lett semmi következménye, írja a Yahoo News, amit a 444 szúrt ki. A floridai lány titokban videóra vette a szobájában elhelyezett kamerával, ahogy ismét bántalmazza édesapja. A lány tisztában volt azzal, hogy csak akkor fognak hinni neki a bíróságon, ha felvételekkel tudja bizonyítani az apja tettét, ezért helyezte el a kamerát a szobájában.

A cikk folytatódik a következő oldalon, lapozz!

A kutyáját próbálta megvédeni

Damon Becnel Destin, Fl Full Footage: Graphic.

This is the combined footage of this father’s reign of terror over his daughter and her beloved dog. Happened this past Christmas Eve 2019. The man is a busi…

A január másodikai felvételen az látszik, ahogy a negyvenhét éves férfi, D. Becnel bemegy a lánya szobájába, majd ütni kezdi az egyik kutyát azzal a felkiáltással, hogy meg fogja ölni. Erre ugrott közéjük a 14 éves lány, aki az állatot próbálta védelmezni.

A férfi megmarkolta a lány haját, az ajtónak nyomta, azt mondta neki, hogy „fogja be a kibaszott száját” és lekurvázta, aztán szóban tovább bántalmazta.

Hercsel Adél: „Az erőszak nemtelen, de egy férfi nagyobbat tud ütni”

ContextUs: Izgalmas lesz látni a Szigeten, hogy ennyi különböző nemzetiségű aktivista mutatja be a saját szemszögéből és kulturális hátterével, hogy nekik mit jelent a feminizmus, és hogyan jelenik ez meg a mindennapi életükben. Szerinted Magyarországon van feminizmus? Kérdés, hogyan közelítünk a kérdéshez.

A férfit azóta letartoztatták és gyermekbántalmazás illetve állatkínzás ügyében vádat emeltek ellene, 4000 dollár ellenében szabadlábon védekezhet.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból