Kolozsy Gabriellát augusztus 10-én vették őrizetbe a Kanári-szigeteken, azóta a lakását sem hagyhatja el, így nyolcéves fiával sem tud találkozni, pedig eredetileg nála akarták elhelyezni a gyermeket.

A 45 éves asszony kapcsolata akkor romlott meg igazán, amikor kiderült, fiút hord a szíve alatt. Párja mindig kislányt szeretett volna, miután rájött, ez nem teljesül, érzelmileg és fizikailag is erőszakossá vált, írja a Blikk. A férfi kitette őket otthonról, amikor a kisfiú kétéves volt, és Gabriella még a gyereken is verés nyomait fedezte fel.

A gyermekelhelyezési per során először úgy döntöttek, az anyukánál lesz legjobb helye a nyolcéves gyereknek, de később ezt arra hivatkozva megváltoztatták, hogy a nő akadályoztatta az apa kapcsolattartását. Az anyuka elmondása szerint ez nem igaz, bár a fiú félt apjától, és nem mindig akart vele találkozni, ő mindig megoldotta a felügyelt kapcsolattartást.
Amikor megszületett a hivatalos döntés, Gabriella már – az exe hozzájárulásával –, a Kanári-szigeteken élt új párjával és kisfiával. Emiatt nem tudta átadni a kicsit apjának, így körözést indítottak ellene, majd négy hónappal ezelőtt el is kapták. Az anyuka azóta csak kétszer láthatta fiát videóhíváson keresztül, mivel a házi őrizet miatt nem megoldható a személyes találkozás.
A kisfiú jól kijött új párjával, három nyelven beszél, ír és olvas, sportolt. Mióta apjához került, dadogni kezdett, pszichológusra van szüksége, és a gyermek elmondása szerint az iskolában is bántják.
A nőt kiskorú veszélyeztetésével, kiskorú elhelyezésének megváltoztatásával és a kapcsolattartás akadályozásával gyanúsítják. Elsődleges célja, hogy a házi őrizet véget érjen, és találkozni tudjon fiával, de végül újra együtt szeretne élni gyermekével, ami a nő szerint a fiú kívánsága is.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet