Hallgatom Gyümölcsözően részegítő Pharrell x Camila duett, a Sangria Wine

Gyümölcsözően részegítő Pharrell x Camila duett, a Sangria Wine

Promóció

Mézédes, szenvedélyesen latin, táncolásra csábít és a legforróbb nyári napokra született! Lehet ez egy pohár sangria bor, vagy pedig Camila Cabello és Pharrell Williams vadonatúj közös dala, a Sangria Wine!

Promóció

A tökéletes Sangria Wine receptjéhez nem kellett más, mint a vérbeli, latin ütemű alapok, némi reggae-fűszer, salsa-csipke és az a mágia. Ezeket csakis a két szupersztár „mixer”, Camila Cabello angol és spanyol éneke, illetve Pharrell szexi refrénje tudott hozzáadni.

Camila Cabello és Pharrell Williams / Fotó: Pitchfork

A sláger Camila Cabello észak-amerikai turnéján debütált a legelső, Vancouver-i koncert estéjén, a Los Angeles-i alkalomnál pedig maga Pharell is csatlakozott a produkcióhoz. A két művész nem most egyesítette először erőit! Pharrell Williams Camila – és az év – egyik legnagyobb slágerében, a 80 országban listavezetővé vált Havana-ban is közreműködött mint társszerző.

Camila Cabello ft. Pharrell – Sangria Wine (Official Audio)

Pharrell x Camila “Sangria Wine” Listen to the song on all platforms: http://smarturl.it/SangriaWine – – – – – – – – – Follow Pharrell online Facebook: https://www.facebook.com/Pharrell/ Instagram: https://instagram.com/pharrell Twitter: https://twitter.com/pharrell Website: http://pharrellwilliams.com/ Follow Camila online Facebook: https://www.facebook.com/camilacabello Instagram: https://www.instagram.com/camila_cabello/ Twitter: https://twitter.com/camila_cabello Website: http://camilacabello.com/ #CamillaCabello #SangriaWine #Vevo #Pop #OfficialAudio #PharrellWilliams

A mostani végeredmény szintén olyannyira fülbemászó és energikus, hogy remélhetőleg a Havana vagy éppen Pharrell sikersztorija, a Happy sikerét is megugorja majd. A páros a dal televíziós debütálását a május 20-ai Billboard Music Awards gáláján ejti majd meg. Ezen rendezvényen Camila több díjért is versenybe száll.

Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3