Gyümölcsözően részegítő Pharrell x Camila duett, a Sangria Wine

Mézédes, szenvedélyesen latin, táncolásra csábít és a legforróbb nyári napokra született! Lehet ez egy pohár sangria bor, vagy pedig Camila Cabello és Pharrell Williams vadonatúj közös dala, a Sangria Wine!

A tökéletes Sangria Wine receptjéhez nem kellett más, mint a vérbeli, latin ütemű alapok, némi reggae-fűszer, salsa-csipke és az a mágia. Ezeket csakis a két szupersztár „mixer”, Camila Cabello angol és spanyol éneke, illetve Pharrell szexi refrénje tudott hozzáadni.

Camila Cabello Pharrell Williams
Camila Cabello És Pharrell Williams / Fotó: Pitchfork

A sláger Camila Cabello észak-amerikai turnéján debütált a legelső, Vancouver-i koncert estéjén, a Los Angeles-i alkalomnál pedig maga Pharell is csatlakozott a produkcióhoz. A két művész nem most egyesítette először erőit! Pharrell Williams Camila – és az év – egyik legnagyobb slágerében, a 80 országban listavezetővé vált Havana-ban is közreműködött mint társszerző.

Pharrell Williams x Camila Cabello – Sangria Wine (Official Audio)

Pharrell x Camila “Sangria Wine” Listen to the song on all platforms: http://smarturl.it/SangriaWine – – – – – – – – – Follow Pharrell online Facebook: https…

A mostani végeredmény szintén olyannyira fülbemászó és energikus, hogy remélhetőleg a Havana vagy éppen Pharrell sikersztorija, a Happy sikerét is megugorja majd. A páros a dal televíziós debütálását a május 20-ai Billboard Music Awards gáláján ejti majd meg. Ezen rendezvényen Camila több díjért is versenybe száll.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból