Rendkívüli hír: Fideszes beismerés Gyurcsányékról

A csepeli alpolgármester szerint Gyurcsány Ferenc “fideszbérenc”. 

Ábel Attila, Csepel Facebook-posztokért felelős fideszes alpolgármestere gyakran használja a közösségi oldalt politikai ellenfelei szidalmazására. A helyi ellenzék már többször is a szemére vetette, vajon mikor végzi alpolgármesteri munkáját, ha folyamatosan a közösségi hálón lóg és az összes buta fideszes hazugságot ontja magából.

Most épp egy origós cikket osztott meg, amiben a kormányszócső a Jobbik önfeladása miatt aggódik. A cikk szerint ugyanis egy jobbikos önkormányzati képviselő arra vetemedett, hogy felvetette a helyhatósági választásokon együtt kellene működni a szocialistákkal és akár még a DK-szavazóival is.

Ábel a megosztott alatt gratulált a szolnoki nyilatkozónak, mert szerinte amíg mindenki az összefogósdit mantrázza, addig nem tud létrejönni váltópárt és a Fidesz marad hatalmon. Ez alatt az egyébként a centrális erőtér mibenlétét feltaláló bejegyzés alatt találta azt állítani a Fidesz csepeli ökle, hogy szerinte a

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]DK egy az egyben fideszbérenc. Sokat köszönhetünk nekik.[/perfectpullquote]

Majd továbbment, és közölte, Gyurcsányt nem érdeke a fideszes hatóságoknak börtönbe küldeni, mert addig nekik segít:

aegyfHogy egy fideszes középkáder leleplező önvallomása rávilágít-e arra, miért utasította el a hatóság az Altus elleni feljelentést, és szüntette meg az eljárást, azt mindenki döntse el maga!


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból