Érkezik a Gollam-videójáték és A Gyűrűk Ura televíziós sorozat

A Gyűrűk Ura-rajongók számára rendkívülinek ígérkezik a 2021-es év, hiszen videójáték és televíziós sorozat is megjelenik, amely a kedvenc fantasy világukban játszódik.

A német Daedalic Entertainment játékfejlesztő cég A Gyűrűk Ura Gollamjának karakterét helyezi legújabb játékának középpontjába. J.R.R. Tolkien kultikus regényhősének azon éveibe nyerhetünk bepillantást, amikor az Egy Gyűrűt megszerezte.

gollum allwallpapers
Gollam, A Gyűrűk Ura című film egyik emlékezetes karaktere / Kép: Allwallpapers

A kalandjáték cselekménye a film és a regény történései előtti időszakot tárja fel. A sok újdonságot ígérő játék Lord of the Rings: Gollum címmel kerül majd piacra.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Folyamatosan két hang beszél majd hozzád a játékban, így döntéskényszerben leszel, hogy kire hallgass: Szmeagolra vagy Gollamra[/perfectpullquote]

– fejtette ki Carsten Fichtelmann, a Daedalic társalapítója.

A játékot 2021-re tervezi megjelentetni a cég a Middle-earth Entertainmenttel együttműködve. A Lord of the Rings: Gollum csak az első közös vállalkozásuk. A jövőben további izgalmas, sztori központú játék megjelenítését is tervezik.

Eszméletlen sok pénzt ver el az Amazon a Gyűrűk Ura TV-sorozatára / ContextUs

Talán azt is gondolhatnánk, hogy a sok sz_r, használatatlan tárgyból gyűjtötte össze az Amazon a raklapnyi pénzt, de az a helyzet, azok nélkül is van elég a vezetőknek. Jeff Bezos már szeptemberben meglibbentette az ötletét egy Game of Thrones-szerű felállással, és a LOTR bizony nagy lépés ebbe az irányba.

A Gollum premierjének dátuma egybeesik az Amazon által jelenleg gyártás alatt álló A Gyűrűk Ura televíziós sorozatáéval is, amely rekord magas 1 milliárd dolláros költségvetéssel készül.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból