A Trónok harca színésze lesz az A Gyűrűk ura sorozat főszereplője

Úgy tűnik, Robert Aramayo, a Trónok harca Ned Starkja lesz az A Gyűrűk ura sorozat főszereplője.

Trónok harca fiatal Ned Starkját alakító Robert Aramayo is csatlakozott az Amazonra készülő A Gyűrűk ura-sorozat szereplőgárdájához. Mint korábban megírtuk, elég nagy pénzt különít el a streaming-szolgáltató a sorozatra.

Gyűrűk Ura Sorozat Főszereplője Trónok Harca Robert Aramayo Scaled
Robert Aramayo / Fotó: Stewart Cook / Variety / Shutterstock

Tavaly szeptemberben még arról cikkezhettünk, hogy Will Poulter, a Fehér éjszakák színészéé a főszerep. Ő azonban időegyeztetési problémák miatt kiszállt. Ekkor jött képbe az Amazonnál a Trónok harca Ned Starkja, Robert Aramayo, írja a Variety.

Azt még pontosan nem tudni, hogy a J.D. Payne és Patrick McKay által jegyzett szériában Aramayo melyik karaktert alakítja majd, de biztos, hogy a főbb szerepek egyikét.

Az első évad forgatását viszont négy-öt hónappal el kellett tolni, hogy összeállhasson a már megrendelt második évad sztorija.

Olvasni szerető sorozatrajongók, figyelem: tudjuk már, mit néztek jövőre – 2. rész

Folytatjuk az il Libraio könyves portál listáját: megmutatjuk, mely könyvek alapján készült sorozatok várhatóak 2019 végén és 2020-ban a Netflixen, az Amazon Prime Videón és az HBO-n. A te kedvenc könyved vajon köztük van? Melyiket várod a legjobban? netflix sorozatok, netflix filmek, könyvekből filmek, könyvadaptációk

A filmhez hasonlóan szintén Új-Zélandon forgó sorozat új történetszálakat dolgoz fel, melyek a J.R.R. Tolkien regénye alapján készült fantasytrilógia első részét, A Gyűrűk Ura: A Gyűrű Szövetségét megelőző időkben játszódnak a képzeletbeli Középföldén.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból