A H&M a Post-it feltalálójával lépett kollabra, és baromira menő eredményt szült

Számos kollabra lépett már a svéd divatcég, de most meglépte, amit nem sokan gondoltak volna. A Post-it feltalálója, a Art Fry és a 3M csatlakozásából izgalmas kollekció született.

Ismered a Post-it csíkjait, ugye? Az a pici, ragadós papír, amire fel lehet írni mindent és általában a hűtőn, a monitoron, a fürdőszoba tükrén landol. Az Art Fry és a 3M találta fel, és nem mellesleg rengeteg pénzt szakítanak az ötlettel.

Egybillió (!) forint értékű eladatlan ruha rohadt rá a H&M cégre

Ahogy a New York Times is írja, felveti annak kérdését, hogy a H & M nem biztos, hogy megértette, milyen szelek fújnak. Mit értünk ez alatt? Képes-e reagálni arra a tényre, igényre, hogy az emberek rászoktak a netes vásárlásokra.

A H&M svéd divatcég a két feltalálóvállalattal lépett kollabra, pedig nem gondoltuk volna, hogy beszállnak a divat világába.

A kollab szülte kollekcióban felsejlenek a Post-it neonszínei is.

H&M POST-IT Campaign Video

a Neocha production / Neocha.com

Természetesen nem véletlenül gondolt erre a H&M, hiszen a szezon színe a neon.

Itt vannak az első képek a Moschino és a H&M kollabjából!

Miután Jeremy Scott kreatív igazgató bejelentette, hogy együttműködésre lép a H&M-mel, most megnézhetjük az első fotókat a Moschino-kollekcióról, ami kereskedelmi forgalomba kerül. A képek az 1950-es évek haute couture divatbemutatóit idézik, és Steven Meisel kamerájának köszönhetően születtek. A ruhákat Gigi Hadid, Rianne Von Rompaey, Yasmin Wijnaldum, Stella Maxwell, Soo Joo Park és Imaan Hammam mutatják be.

Ha szeretnél rendelni, ezen a linken le is csaphatsz rájuk!


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból