Ha nem tudnád, mit nézz az ünnepek alatt – Jön a netflixes Chanel-dokumentumfilm

A doku-sorozat, a 7 Days Out december végén érkezik a Netflixre. A képernyőn különböző területeken munkálkodó alkotók víziói kerülnek bemutatásra. A Dazeddigital szerint a sorozat egyik részében a Chanellel találkozhatunk.

A dokumentumfilm sorozat első része a Chanel SS18 Couture showja körül forog. A részt Andrew Rossi rendezte, aki korábban a MET-gála színfalai mögé vezette a nézőket. Rossi Karl Lagerfeld divattervezőt fogja elkísérni, a tavaszi bemutató előtti héten.

Eddig sosem hozta nyilvánosságra pénzügyi eredményeit a Chanel – mostanáig

A párizsi divatház 11%-kal növelte bevételeit a megelőző évhez képest. Éves árbevétele 9,6 milliárd dollárra rúg. Durva számadat. Főleg, ha figyelembe vesszük, hogy versenytársak, mint a Gucci, a Saint Laurent és voltaképpen az egész Kering-csoport, sem éppen kispályásak.

Rossi szabadkezet kapott az alkotást illetően, írja a WWD. Bárhová követhette Lagerfeldet és csapatát a munkálatok során, teljesen lerántva a leplet mindenről, ami eddig rejtve volt a nyilvánosság elől.

Lagerfeld legújabb kollekcióját egy óceánjáró fedélzetén mutatta be

Nem is hinnénk, de ez csak a B-terv megvalósulása! A divatház eredetileg azt tervezte, hogy ténylegesen hajókázni viszi a díszes vendégsereget, de 2 év alatt sem sikerült megtalálniuk a tökéletes hajót. Építettek hát egy sajátot. A 148 méter hosszú másolat megépítése, többek között fedélzeti zongora bárral és medencével együtt, egy hónapot vett igénybe.

A sorozat többi epizódja további vizionáriusok munkásságát mutatja be. Számíthatunk az étel, űr, sport és szórakoztatóipar alakjaira is december 21-e után.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból