Ha szeretnél segíteni civil szervezeteknek, ezt vedd magadra!

Csodás fotósorozat készült vedd_magadra címmel. A projekt célja, hogy összehozza a civil szervezeteket a divattal, és közben egy jó ügyet támogasson.

Magyarországon a civil szféra ellen indított támadások idején különösen fontos megmutatni, hogy milyen kiemelt társadalmi ügyeket karolnak fel ezek a szervezetek.

A fotókon a Helsinki Bizottság, a Magyar Hospice Alapítvány, a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület, a Kerékpáros Klub, a Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen Egyesület és a TASZ jelenik meg valamilyen formában egy-egy ruhadarabon vagy kiegészítőn.

Ezeket a termékeket meg lehet vásárolni, és ezáltal közvetlenül is lehet segíteni a szervezeteknek.

Ráadásul ezeket a ruhadarabokat hordva reklámozhatjuk is a társadalmi feladatokat ellátó nonprofit társaságokat, ráirányítva a figyelmet azokra a fontos célokra, amelyekért küzdenek.

És persze a vásárló is jól jár, hiszen nagyon trendi darabokról van szó. Fotógalériánkban meg is nézheted!

A fotókon látható modell Adamik Luca, a képeket Hencz Péter divatfotós készítette.

A fényképek hátteréül pedig stílszerűen a Szabadság híd szolgált.

A kampány időzítése nem véletlen. A személyi jövedelemadó-bevallás határideje május 22., és ezen időpontig kell az SZJA 1% százalékának felajánlásáról is nyilatkozni. A szervezők arra kérnek, hogy ennek fontosságáról te se feledkezz meg.

Magától értetődő, hogy a non-profit szervezetek ezen túlmenően is minden segítséget, felajánlást szívesen vesznek. Ha egyéb módon is szeretnéd támogatni munkájukat, nyugodtan keresd fel őket közvetlenül!

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból