Tudtad, hogy nem csak terhességi teszttel mutatható ki, hogy terhes vagy?
Ha felmerült benned a gyanú, hogy lehet, hogy terhes vagy, de nem tudsz vagy még nem szeretnél tesztért elsietni a gyógyszertárba, néhány otthoni módszerrel is kiderítheted, hogy vajon állapotos vagy-e. Természetesen, ezek a módszerek közel sem működnek olyan nagy pontossággal, mint a terhességi tesztek, de régen hagyományosan alkalmazták őket. Egy próbát te is tehetsz velük!

Pitypang levelek

Szedj le néhányat és tedd egy tálkába. Figyelj, hogy ne érje közvetlen napfény. Igyál jó sok vizet, hogy a hólyagod tele legyen. Pisild le a leveleket, hogy a vizelet teljesen elfedje őket. 10 perc után ellenőrizd és a ha piros pöttyöket látsz rajtuk, az eredmény pozitív.

Fogkrém

Fehér színű fogkrémet használj! Egy kanálnyit keverj össze a vizelettel. Ha kékes árnyalatot vesz fel, valószínűleg terhes vagy.

Kapcsolódó cikk

Ecet

Egy műanyag bögrében keverd össze az ecetet és a vizeletedet. Ha a keverék színe megváltozik, akkor várandós vagy.

Cukor

A reggeli vizeletedet használd ehhez a teszthez. Tégy egy tálkába 2-3 evőkanál kristálycukrot és pisilj rá. Ha a cukor darabossá válik, a tesztet pozitívnak tekintheted. Ha egyszerűen felolvad, nem vagy terhes.

Szappan

Egy darab szappanra pisilj rá. Ha habos lesz vagy buborékokat látsz, nagy az esélye a terhességnek.

Bor

Ez egy középkori módszer a várandósság tényének megállapítására. Borral keverték össze a vizeletet és ha az zavarossá vált, pozitívnak tekintették az eredményt, ha tiszta maradt, negatívnak.

A cikk a Bright Side angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet